Politica de retur

Retragerea fără motiv

Suntem receptivi față de clinții noștri de aceea am elaborat un procedeu sigur și comod în cazul în care ați decis să vă retrageți din acordul de vânzare-cumpărare. 

Astfel vrem să vă aducem la cunoștință că Clientul poate să se retragă dintr-un acord fără a explica motivul, în termen de 14 zile din momentul achiziționării produselor.

Însă dacă este posibil vă rugăm să menționați din ce cauză renunțați la produs pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre.

 

Important:

În conformitate cu art.16 lit. e al DIRECTIVEI 2011/83/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, sunt exceptate de la dreptul de returnare bunurile:
- care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au  fost deschise de consumator, indiferent daca acestea, au fost sau nu utilizate după deschidere (ex.: rezerve de periute dinti, cosmetice);
- de îngrijire personală, care au fost deschise (aparate de ras, epilatoare, aparate de tuns, aparate îngrijire corporală, periuțe de dinți, irigatoare bucale, perii rotative, placă pentru păr, vibratoare, aparate de masaj);
- care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârîeturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.   

 Pentru a putea exercita dreptul de retragere, este suficient să ne comunicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din acordul de cumpărare, în termenul mai sus menționat iar solicitarea dumneavoastră urmează a fi analizată și urmează să fiți informat referitor la decizia magazinului. Solicitarea dvs. o puteți face prin intermediul unei scrisori la adresa cs@makeup.md sau ne puteți suna la numărul de telefon  +373(22)843630

Returnarea produselor se face prin intermediul curierului, solicitat de către magazin pentru a fi posibilă urmărirea coletului până în momentul recepționării.

Clientul va fi considerat responsabil pentru orice reducere a valorii produselor, ca o consecință a manipulării acestora în alt mod decât cel necesar pentru a vă familiariza cu natura, proprietățile și funcționalitatea produsului.

Produsul urmează a fi returnat în ambalajul său original, intact, însoțit de formularul de retur, vezi aici. Produsele pot fi împachetate în cutia în care au fost expediate, în caz că aceasta nu a fost păstrată, puteți utiliza oricare altă cutie simplă potrivită în acest sens. 

 

Rambursare

 

Din moment ce ați predat coletul curierului respectând toate prevederile menționate mai sus și ați primit dovada de expediere, ne puteți contacta pentru a demara procesul de rambursare. Banii urmează a fi rambursați conform termenilor prevăzuți de legslație - 14 zile lucrătoare.

Modul de rambursare depinde de metoda de plată pentru care ați optat.

În cazul achitării prin intermediul platformei de plată online, rambursarea va avea loc la fel prin acest procedeu direct în contul dumneavoastră.

 

În cazul achitării prin ramburs, pentru rambursarea banilor va fi necesar să prestați datele bancare, mai exact IBAN (24 caractere) și codul SWIFT prin intermediul cărora banii vor fi returnați în cont.

 

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!