Politica de retur

Magazinul online Makeup.md - este platforma care îți pune la dispoziție produse sută la sută originale direct de la producător. Pentru a asigura siguranța consumatorilor, acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și Uniunea Europeană!
Cu toate acestea pot apărea situații în care produsele să nu satisfacă deplin așteptările clientului, iar în acest caz sarcina noastră constă în a colabora cu clienții, deoarece opinia dvs. contează pentru noi.
Fiecare recenzie primită ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor prestate.

Situațiile în care sunteți în drept să depuneți o reclamație:

1. Produsul nu corespunde informațiilor plasate pe site (fotografie, descriere, denumire, nuanță, consistență).
2. Termenul de valabilitate este expirat!
3. Produsul a suportat careva daune în timpul transportării.

În aceste cazuri clientul este în drept să ceară înlocuirea produsului, sau returnarea echivalentul sumei achitate la data efectuării comenzii, doar în cazurile în care magazinul este de vină pentru producerea acestor situații.

În cazul în care eroarea este produsă din cauza acțiunilor clientului, magazinul nu poartă nici o răspundere!

Cum depuneți o reclamație?
Pentru a depune o reclamație este necesar să completați următorul formular. Acesta trebuie transmis la adresa de e-mail [email protected], de asemenea trebuie tipărit, completat și atașat în coletul cu produse.

După ce ați discutat cu managerul nostru pentru a returna produsele, urmează să primiți un apel de la curier, care va veni la adresa dvs. pentru a ridica coletul. Banii vor fi rambursați în contul bancar personal, care va fi indicat în formularul de retur, transmis anterior.
Nu uitați să împachetați produsele într-un mod sigur, astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul transportării. Vă recomandăm să returnați produsele în cutia lor originală.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon: 373 (22) 843 630.

Examinarea plângerilor
Magazinul online Makeup.md are la dispoziție 14 zile lucrătoare pentru a procesa reclamația. În calitate de client, aveți dreptul: de a anula contractul de vânzare-cumpărare a produsului, de a înlocui produsul deteriorat cu unul nou, de a cere repararea gratuită sau de a reduce prețul acestui produs. Iar noi vom încerca să soluționăm plângerea într-un timp rezonabil, fără a vă crea disconfort.

Prevederi legale:  Anexa nr. la Hotărîrea Guvernului nr. 1465 din  8 decembrie 2003 

 LISTA  produselor  nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar

1. Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite).

2. Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).

3. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului).

4.  Articole de parfumerie şi cosmetică.

5. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).

6. Cabluri (conducte electrice, cabluri, şnururi).

7. Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).

8. Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie, ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).

9.  Produse chimice de uz casnic, pesticide  şi preparate agrochimice.

10.  Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi).

11. Autoturisme şi articole moto-velo, remorci şi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări şi alte mijloace de transport naval de menire socială.

12. Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).

13. Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).

14. Jucării.

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!