Noi livrăm fericire. Gratuit!

Metode de livrare

Nova Poshta(Courrier)

Livrare gratuită prin intermediul curierului companiei "Nova Poshta" pentru comenzile ce depășesc suma 290 MDL, pentru comenzile până la suma de 290 MDL costul livrării cosntituie - 29 MDL. Livrarea se efectuează timp de 7 zile lucrătoare (excepție zilele de weekend) în intervalul orelor 9:00 - 18:00.

Informația referitor la livrare prin intermediul curierului

Livrarea comenzilor se efectuează prin intermediul companiei de curierat “Nova Poshta” iar prețul livrării constituie 29 MDL pentru comenzile până la suma de 290 MDL, dacă suma comenzii depășește echivalentul menționat, atunci beneficiați de livrare gratuită indiferent de locație.


Comanda este livrată în decursul a 7 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii! Zilele de weekend nu sunt luate în calcul!


După plasarea comenzii pe pagina oficială a magazinului, aceasta urmează a fi procesată în timp util cererea și va fi repartizată către serviciul de expediere. Veți primi în mod obligatoriu o confirmare a stării comenzii la adresa dvs. de e-mail.

Expedierea urmează a fi făcută de către depozitul central din Polonia, iar în decursul aproximativ a 7 zile lucrătoare (excepție zilele de weekend) în intervalul orelor 9:00 - 18:00, curierul va livra coletul la adresa indicată. Plata o puteți efectua în numerar la primirea comenzii.

Conform restricțiilor vamale, fiecare colet expediat clientului nu va depăși suma de 5 unități ale aceluiași produs și va include mai puțin de 20 de unități în total. Vom trimite comenzi doar cliențior cu vârsta de peste 16 ani.

Important: comanda dvs. va fie expediată din UE! Limita comenzilor permise - fără achitarea taxelor pentru expediere este de 200 de EURO.


În conformitate cu cerințele legale ale Uniunii Europene, mărcile nu furnizează certificate de calitate. Conform Regulamentului (CE) nr. 1223/2009 al Parlamentului European și al Consiliului, produsele de
marcă sunt înregistrate pe CPNP (Portalul de notificare a produselor cosmetice) înainte de a fi introduse pe piață. Pentru Comunitatea Europeană, înregistrarea pe portal este o confirmare a calității produsului, precum și a siguranței utilizării acestuia și nu necesită dovezi documentare suplimentare.


La momentul de față, în UE, se utilizează o singură dată - termen de expirare - perioada după deschiderea produsului. Intervalul indicat se aplică direct pe mărfuri sau ambalaje sub forma unui simbol, reprezentat
de imaginea unui recipient deschis, în interiorul căruia există un număr care demonstrează totalitatea lunilor pentru folosirea preparatului. Produsele trebuie utilizate în termenul indicat după deschidere.


Furnizorul de mărfuri este compania La MakeUp Sp. z o.o., ul. Domaniewska 37, lok. 17.6, 02-672

Warszawa
REGON: 3630 2958 3
NIP: 525 263 65 85
KRS: 00 00 587 427
Sąd Rejonowy dla Miasta St. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego


Vă dorim cumpărături plăcute!

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!