Beauty club

Îți oferim un cadou special 
cu ocazia zilei tale de naștere!

MAKEUP Beauty Club te încântă cu o mică surpriză, oferindu-ți posibilitatea de a-ți alege în dar orice produs de pe site-ul nostru oficial.

Ce vei obține:  o reducere corespunzătoare în sumă de 40 MDL. Cadoul este oferit automat la plasarea unei comenzi în valoare de 160 MDL, iar dacă comanda plasată depășește suma de 550 MDL - îți oferim în dar 110 MDL. Mai mult decât atât, darul va fi însumat cu ofertele promoționale și alte reduceri curente.  Perioada în care poți beneficia de reducere este limitată: 10 zile înainte de ziua de naștere și 14 zile după.

Ce trebuie să faci: indică data nașterii în cabinetul personal, confirmă acordul de a primi notificări în secțiunea "Gestionarea notificărilor", așteaptă scrisoarea de felicitare și alege un cadou la următoarea comandă. 
Perioada de valabilitate a reducerii - 10 zile până la ziua de nastere și 14 zile după ziua de nastere. Nu este necesar să prezinți actele de identitate în timpul recepționării coletului - pentru noi sunt suficiente datele înregistrate.

Întrebări populare

Te invităm în lumea modei, 
Fii mereu frumoasă!

Îți place să fii mereu în centrul atenției, să experimentezi și să abordezi un stil inedit, plin de personalitate și originalitate?! Pentru a-ți contura o imagine demnă de invidiat, te invităm în clubul femeilor stilate MAKEUP Beauty Club, unde vei reuși să ieși în evidență, afirmându-te prin rafinament și delicatețe. Delectează-te cu cele mai noi tendințe și preferințe în materie de modă și frumusețe!

Integrându-te în această selectă comunitate, îți oferim următoarele oportunități: accesul direct la articole fashion & beauty, unde sunt abordate cele mai noi tendințe, idei creative și artistice. Sfaturile, sugestiile și recomandările noastre te vor îndemna să urmărești, în cele mai mici detalii, evoluția modei, modelându-ți sublim propriul stil.

Ce trebuie să faci: indică adresa de email în cabinetul personal, secțiunea "Gestionarea notificărilor", confirmă acordul de a primi un review al tuturor noutăților apărute, reduceri, promoții, precum și alte notificări utile ale clubului. Nu uita să verifici căsuța poștală și să vizitezi mai des compartimentul "Blog" pe site-ul nostru.

Cadou aniversar

Sărbătorim după regulile noastre! La plasarea primei comenzi de pe contul tău, înregistrăm automat data acesteia și te felicităm în ziua aniversării!

Ce vei obține: una dintre surprizele propuse de MAKEUP. Acestea pot fi accesorii sau alte produse cosmetice.

Ce trebuie să faci: adaugă în coș produse în valoare de peste 200 MDL, iar în timpul plasării comenzii, sub datele de autentificare/parolă, programa îți va sugera mai multe cadouri din care va trebui să alegi unul singur. Surpriza va fi disponibilă în următoarele 2 săptămâni după aniversare, nu uita să te abonezi la newsletter-urile noastre, iar noi îți vom reaminti de cadoul care te așteaptă. Poți beneficia de această ofertă doar o singură  dată. Iar pentru anul viitor te așteaptă o altă surpriză, deci rămâi alături de noi pentru a face lumea mai frumoasă! 

Profită de cele mai avantajoase promoții de la branduri mondiale

O nouă lansare de parfum a faimosului brand Chanel, un nou ruj stilat sau o nouă paletă de farduri, nuanțe sau texturi rafinate, toate aceste invenții revoluționare le poți găsi doar în MakeUp Beauty Club. Cele mai recente promoții și cadouri de brand sunt afișate în exclusivitate pentru membrii clubului MAKEUP.

Îți oferim: acces la publicații periodice ce conțin rezumate informaționale cu referire la produse. Fii la curent cu toate reducerile și ofertele lansate de renumitele mărci de talie internațională, primind un mesaj informativ prin e-mail.

 

 

 

Produse favorite

Realizând un plan secret al dorințelor, poți monitoriza traseul și evoluția ta în materie de preferințe.

Îți oferim: abilitatea de a aduna într-o singură listă toate produsele pe care le aștepți sau pur și simplu intenționezi să le încerci. Făcând o listă de dorințe, poți urmări cu ușurință disponibilitatea mărfurilor și prețul lor actual. În plus, nu este necesar să-ți amintești care este produsul care te-a cucerit ultima dată, deoarece toate preferințele tale sunt la îndemână!

Ce trebuie să faci: indică adresa de email în cabinetul personal, secțiunea "Gestionarea notificărilor", setează abonările ”anunță disponibilitatea” la produsele care dorești să le primești și nu uita să verifici căsuța de email. Te informăm referitor la toate promoțiile interesante de care poți beneficia din partea MAKEUP.

Istoricul comenzilor

Îți mai amintești nuanța de farduri pe care ai achiziționat-o cu o lună în urmă sau rujul roșu care-ți accentuează feminitatea, atunci când mergi la o cină romantică?! Unul dintre avantajele MAKEUP Beauty Club este că mereu poți verifica istoricul comenzilor, fiindu-ți pusă la dispoziție toată lista produselor achiziționate.

Îți oferim: o listă ordonată a tuturor comenzilor din trecut, având acces rapid la toate produsele tale preferate, urmărind actualizările lor pe site.

Ce trebuie să faci: să realizezi cumpărături online utilizând datele de autorizare în contul tău personal. Istoricul achizițiilor va fi salvat automat, doar numai dacă ești înregistrat pe site.

Pentru a deveni membru al MAKEUP Beauty club și abonare la notificări

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!