Creșteți vânzările cu Makeup Ads

 

Ce sunt Makeup Ads

 

Makeup Ads este sistemul de publicitate intern al MAKEUP care le permite partenerilor noștri să facă publicitate produselor, ofertelor speciale și bannerelor pe site-urile MAKEUP, plătind pentru clicuri sau afișări.

De ce reclamele noastre sunt eficiente

 

Site-urile MAKEUP sunt vizitate de peste 10 milioane de clienți potențiali în fiecare lună. Cei mai mulți dintre ei vizitează paginile de categorii sau de căutare înainte de a face o achiziție și compară produse ale diferitelor mărci.

Sistemul Makeup Ads permite produselor și ofertelor dvs. să iasă în evidență față de celelalte 100.000 de produse din stoc.

Algoritmii inteligenți ai sistemului afișează anunțurile numai pe paginile relevante, permițându-vă să maximizați eficacitatea campaniilor dvs. publicitare.

 

Ce tipuri de campanii promoționale sunt disponibile?

 

Sistemul de publicitate are 2 tipuri de campanii:

 

Publicitate pentru produse

 

Acest tip de campanie permite partenerilor noștri să facă publicitate la produse.

Aceste campanii funcționează pe baza PPC (pay per click) în care plata se face pentru fiecare clic pe anunț.

Produsele promovate pot fi afișate în secțiunea „Oferte speciale” de pe pagina principală, categorii și pagini de căutare, precum și în secțiunea „Produse similare” din paginile altor produse.

 

Publicitate promoțională

 

Acest tip de campanie permite partenerilor noștri să facă publicitate promoțiilor și ofertelor speciale.

Aceste campanii funcționează și pe baza PPC (pay per click) în care plata se face pentru fiecare clic pe anunț.

Promoțiile pot fi afișate sub forma unui banner pe care se poate face clic pe pagina principală, pagina de căutare, paginile de categorii, branduri și paginile de produse.

Ce statistici sunt disponibile pentru agenții de publicitate

 

Toate statisticile pentru campaniile dvs. publicitare vor fi disponibile în cabinetul personal (cont/account), inclusiv numărul de afișări, clicuri, coș de cumpărături și vânzări, precum și veniturile din vânzări, ceea ce vă va permite să calculați rentabilitatea investiției campaniilor dvs. publicitare.

 

Cât costă Makeup Ads

 

Costul anunțurilor dvs. este determinat de setările campaniilor dvs. și depinde de bugetul pe care îl setați și de costul pe clic/1000 de afișări.

 

Care este costul pe clic în Makeup Ads

 

Prețul real pe clic este calculat în funcție de oferta dvs. și de oferta celui mai apropiat concurent și nu depășește suma licitată maximă.

 

Mai aveți întrebări?

 

Completați formularul de cerere online: ([email protected])

 

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!