Ce cadou să-i oferi iubitei tale de Valentine’s Day? Top 5 parfumuri seducătoare care cu siguranță o vor cuceri

Valentine’s Day este o sărbătoare specială pentru îndrăgostiți și nu este un secret pentru nimeni că majoritatea femeilor adoră să primească cadouri în această zi. Oferind un cadou drăguț și romantic persoanei iubite, cu siguranță vei trezi în ea emoții de nedescris. Astfel, dacă încă nu știi ce cadou să-i oferi iubitei tale, atunci îți oferim Top 5 parfumuri seducătoare, care cu siguranță o vor cuceri.

Tom Ford Noir Pour Femme

Noir Pour Femme de la TOM FORD este versiunea feminină a popularului parfum pentru bărbați de la celebrul brand american. Compoziția a fost dezvoltată de talentata parfumieră Sonia Constant. Parfumul a devenit personificarea versatilității naturii doamnei și a misterului ei. Frumos, extrem de durabil și atractiv. Acest parfum combină notele florale într-un mod decadent de sofisticat cu notele orientale și cele de chihlimbar și lemn. Parfumul se deschide cu o uvertură seducătoare de note citrice și condimentate, conducând la o simfonie florală. Notele de inimă sunt reprezentate de un buchet luxos de trandafir delicat, floare de portocal și iasomie, care completează perfect imaginea unei femei senzuale, iar baza fascinează cu note de vanilie, chihlimbar, lemn de santal și mastic.
Apa de parfum Noir Pour Femme este prezentată într-o sticlă elegantă maro, cu capac rotund auriu. Sticla este decorată cu inscripția numelui mărcii. Designul extravagant al parfumului reflectă conținutul său rafinat, care combină acordurile orientale, florale și lemnoase.

Yves Saint Laurent Black Opium

Acest parfum senzual aparține grupului de arome floral-oriental. La creația sa au lucrat patru parfumieri talentați - Marie Salaman, Nathalie Lorson, Olivier Cresp și Honorine Blanc. Acesta este o nouă interpretare a parfumului clasic Opium. Black Opium este un parfum glam rock care creează cu adevărat dependență! Aromele de cafea și flori provoacă producerea de adrenalină, notele de flori albe seduc prin franchețea lor, iar vanilia oferă senzualitate. Aromele amare și dulci nu au mai fost folosite până acum împreună într-o asemenea concentrație într-un parfum pentru femei. Combinația acestora conferă proprietarei sale mai multă încredere în sine. Sunetul compoziției gurmande orientale Black Opium Eau De Parfum se deschide cu un acord puternic de cafea, ce trezește sentimente și emoții ascunse. În inima parfumului domină note delicate de iasomie și migdale amare, a căror senzualitate este sporită de piperul roz. Parfumul este plin de mister datorită notelor de lemn de cașmir, cedru alb și patchouli. Această compoziție profundă, bogată și atractivă este asociată cu atmosfera petrecerilor și a plimbărilor spontane nocturne.
Sticla neagră elegantă este decorată cu paiete, care, cu strălucirea lor, creează o atmosferă de sărbătoare.

Lanvin Eclat D'Arpege

Mirosul unic al Lanvin Eclat D'Arpege dezvăluie o nouă dimensiune a feminității și profunzimii. Această apă de parfum unică combină rafinamentul și plăcerea. Este un tandem de lux adevărat și senzualitate unică, sigilat într-o sticlă. Parfumul este destinat unei tinere independente și încrezută în sine, atrăgând prin farmecul ei. Parfumul senzual și delicat Lanvin Eclat D'Arpege va oferi proprietarei sale feminitate și senzualitate. Frunzele de lămâie siciliană și liliac verde alcătuiesc notele de vârf ale parfumului, urmate de inima aromatică în care domină note de floare de piersic dulce și frunze de ceai verde. Baza formată din note de cedru alb libanez, mosc și chihlimbar va sublinia feminitatea și eleganța.

Giorgio Armani Sì Passione

Sì Passione este un nou parfum de la Giorgio Armani care dezvăluie fațetele imaginii Sì: este un parfum pentru o femeie independentă, foarte feminină și liberă. Noua compoziție conține o combinație tipică parfumului Sì: note de nectar de coacăze negre combinate armonios cu note de pere. Nota de vârf a parfumului este un acord picant de piper roz. În inima parfumului domină note florale de trandafir de mai și iasomie, iar baza fascinează cu note delicate de vanilie și note lemnoase de cedru alb și patchouli.

Lancome Tresor in Love

Aceasta este o apă de parfum luxoasă care a fost creată pentru femeile gingașe și romantice, care sunt îndrăgostite de viață și doresc să-și împărtășească sentimentele cu întreaga lume. Un parfum exclusiv pentru doamnele adevărate. Parfumul este unul senzual și romantic, ce înconjoară proprietara sa cu cu o aură de lux. Acesta va sublinia farmecul și romantismul imaginii feminine, va oferi un sentiment de armonie inerent fetelor îndrăgostite. Notele de vârf ale parfumului se dezvăluie într-un acord floral-fructat surprinzător de delicat de nectarină coaptă și pară. Notele nobile ale inimii se manifestă în combinația armonioasă de iasomie parfumată și trandafir turcesc. Traseul de bază lasă o aromă surprinzător de subtilă și atrăgătoare de mosc și cedru, care adaugă un farmec aparte compoziției.
Creatorii Tresor In Love by LANCOME au ales un design original pentru acesta. Sticla grațioasă este realizată din sticlă organică transparentă cu o nuanță delicată de roz, care simbolizează frumusețea, senzualitatea și romantismul unei femei îndrăgostite.
Parfumul LANCOME Tresor In Love aparține grupului de parfumuri floral-lemnoase, care sunt în mod tradițional populare în rândul femeilor de diferite categorii de vârstă.

Indiferent de parfumul de mai sus pe care îl vei alege, cu siguranță îți vei surprinde plăcut iubita.

sursa foto: www.pinterest.com

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!