Cadoul perfect de Revelion pentru El

Anul Nou se apropie cu pași grăbiți, iar tu încă nu știi ce cadou să-i oferi jumătății tale? Un parfum cu o aromă seducătoare cu siguranță va fi un cadou excelent pentru El, deoarece parfumurile joacă un rol important în completarea imaginii. Astfel, ia cunoștință cu lista de mai jos și cu siguranță vei alege parfumul potrivit pentru iubitul tău.

Un buchet clasic care se potrivește unui bărbat elegant, încrezător în sine. Notele lemnoase-picante fac parfumul să fie unul seducător, iar adăugarea de tutun conferă masculinitate și brutalitate. Parfumul este unul persistent și potrivit pentru bărbați de orice vârstă.

Acest parfum este ideal pentru bărbații aventurieri și carismatici. Buchetul aromat include note delicate de bergamotă, ceai verde, apă de mare și mentă. Rafinamentul și eleganța sunt subliniate de nuanțe ușoare de coacăze, nucșoară, cafea și pepene galben.

Parfumul sporește individualitatea datorită combinației dintre amărăciunea iasomiei, prospețimea neroliului și dulceața ușoară a mandarinei și bergamotei. Compoziția include, de asemenea, note subtile de piersici, apă de mare, frezie, iar baza fascinează cu note de rozmarin, zambile și trandafir.

Acesta este un parfum clasic potrivit pentru bărbații moderni. Aroma sa va scoate în evidență toate trăsăturile caracteristice ale unui domn puternic și de succes. Vârful piramidei parfumate ia amploare cu note de rozmarin, cardamom, ylang-ylang, urmată de inima aromatică în care domină note delicate de tuberoză. Compoziția se încheie cu note ușoare de piele și vetiver.

Notele clasice sunt combinate cu o lejeritate plăcută. Esența debutează cu acorduri de bergamotă, lemn de trandafir și carambola. Inima parfumului se bazează pe note de salvie, cedru alb și tarhon, iar baza fascinează cu note de șofran, mosc și chihlimbar. Parfumul va pune accent pe eleganță.

Parfumul este ideal pentru bărbații puternici, independenți și încrezuți. Acesta încântă din primele secunde cu tandrețea lavandei, nucșoara, prospețimea mandarinei, mușețelului și lămâiei. Parfumul reprezintă un tandem de senzualitate și pasiune. Combinația de chihlimbar, paciuli, mosc și vetiver completează perfect compoziția acestuia.

Parfumul aparține categoriei de arome lemnos-picante. Imediat după pulverizare se simt acorduri ușoare de grapefruit, mentă și mandarină roșie, urmate de note delicate de trandafir și scorțișoară. Masculinitatea este accentuată de baza formată din notele de chihlimbar, piele și patchouli.

O compoziție revigorantă bazată pe motive de fructe și citrice. Simfonia aromatică este completată de acorduri ușoare de scorțișoară, cuișoare și lemn de santal. Apoi traseul este urmat de acorduri delicate de măsline, lemn de santal și cedru.

Parfumul este potrivit pentru bărbații moderni cărora le place să ia decizii non-standard. Menta proaspătă este împletită cu vanilie dulce, urmată de lemn de santal și scorțișoară. Parfumul este senzual și brutal în același timp.

  • Tom Ford Signature Noir Anthracite

O aromă misterioasă plină de dulceața bergamotei, condimente orientale și note lemnoase ușoare. Compoziția se încheie cu note delicate de cedru alb și lemn de santal de Ceylon. Parfumul adaugă încredere, forță și masculinitate.

Esența aromatică dezvăluie note picante de vanilie, scorțișoară, cedru alb și cimbru. Compoziția trezește masculinitatea și atractivitatea unui bărbat, astfel încât nimeni nu poate rezista unei asemenea combinații de arome.

Un parfum senzual care subliniază individualitatea și caracterul. Compoziția este simțită mult timp datorită combinației armonioase de citrice, mosc, ylang-ylang și motive lemnoase.

  • Yves Saint Laurent L'Homme Ultime

Un parfum conceput pentru bărbați carismatici, încrezători în sine. Nu este nimic de prisos în compoziția parfumată. Fiecare ingredient funcționează la maxim. La început, se fac simțite notele lemnoase subtile, completate ulterior cu grapefruit-ul suculent, iar baza este completată cu note de trandafir.

În acest parfum, este prezent un ingredient atât de simplu precum apa. Timp de 12 ore se simte prospețimea oceanului, care se diluează cu note de neroli, grapefruit, rozmarin și cedru. Mirosul este deosebit de relevant în perioada toamnă-primăvară.

  • Carolina Herrera Aqua

O compoziție revigorantă pentru bărbați, ce oferă energie. Simfonia îmbină armonios nuanțele brizei mării și ale lacului misterios. În inima parfumului domină note de citrice, completate de un buchet floral, iar baza fascinează cu acorduri de condimente ce completează perfect traseul aromat.

Alegând unul din parfumurile de mai sus, cu siguranță îl vei uimi și îl vei surprinde plăcut pe alesul inimii tale. Deci, nu ezita nicio clipă să îi oferi în dar de Revelion un parfum cu o aromă seducătoare ce îi va completa perfect imaginea.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!