Briza de vară: cele mai fresh parfumuri pentru femei

Un parfum de vară este ceea ce completează aspectul nostru ușor și jucăuș. Fiecare femeie caută să aleagă un parfum pentru ea însăși, care să o atragă pe ea și pe cei din jur. O selecție a celor mai la modă parfumuri de vară, care cu siguranță vor ocupa un loc important în colecția dvs. pentru toată vara anului 2021.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Îl putem numi de vară? Categoric da! Jucăuș, suculent, proaspăt, răcoritor ca un pahar de Mojito înghețat. Notele inițiale confirmă pe deplin cuvintele noastre, pentru că îmbină aciditatea lămâii și prospețimea mentei. În „inimă” există coarde de flori în frunte cu bujorul - o nuanță erbacee dulce. Motivele lemnoase cu nuanțe de zahăr sună la bază. Mirosul întruchipează spiritul naturii atotcuprinzătoare, permițându-vă să vă aruncați în lumea armoniei și a adevărat fericiri. În colecția colorată Gioia puteți folosi și mai multe simfonii de vară pentru trup și suflet.

Versace Bright Crystal

O privire asupra sticluței - și veți înțelege imediat: acest cristal roz a fost creat special pentru sezonul estival. Combină cele mai delicate motive florale cufundate într-un acord de gheață. Baza este compusă din note de chihlimbar și mosc, care rămân pe piele cu o trenă incredibil de ușoară. Fiți sigură: acest parfum pe pielea dvs se va dezvălui în mod deosebit de delicat într-o zi fierbinte de vară. Cu această aromă veți deveni și mai feminină și tandră.

Elizabeth Arden Green Tea

O perlă de citrice din colecția noastră de vară. Compoziția este renumită pentru simfonia sa revigorantă de mulți ani. De aceea și este ceai verde :) O piramidă olfactivă strălucitoare este țesută din note citrice la început, un motiv lemnos-floral în „inimă” și un tandem verde răcoritor în bază. Acordurile adevărate de vară domină aici - ceai verde, măcriș, coajă de portocală, lămâie, mușchi de stejar. Sunt atât de diferiți, dar sunetul lor comun te face să te oprești, să respiri profund această armonie parfumată și să te dizolvi într-o vară strălucitoare.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche

Dacă vara dvs ar trebui să treacă sub sloganul „Viață strălucitoare = viață activă”, atunci ați găsit parfumul care va deveni partenerul ideal. Apa de toaletă Lacoste combină răceala apei cristaline, stropi suculenți de grapefruit și mandarină, note florale ușoare de crin și magnolie ... Compoziția surprinde prin ușurința sa, așa că va fi un complement perfect chiar și în acel weekend când vă grăbiți spre piscină. Fără dulceață, fără duritate - doar o briză subtilă de vară.

Caudalie Eau des Vignes

Cineva îl numește parfumul purității, cineva este îndrăgostit de sunetul său de citrice, cineva convinge că compoziția seamănă cu o grădină de flori după o ploaie de vară ... Oricum, parfumul Caudalie Eau des Vignes poate fi atribuit în siguranță tipului de verde. Nu trebuie să mergeți departe: apa de toaletă este plasată într-o sticlă de aceeași culoare suculentă. Parfumul combină acorduri de bergamotă cu citrice, floare de iris dulce și motiv de mosc alb pudrat. Se joacă nuanțele florale erbacee cu nuanțele acvatice și citrice îndepărtate. Parfumul este ideal pentru o seară romantică undeva lângă mare.


Permiteți-vă puțin romantism, deoarece vara este momentul în care viața devine mai strălucitoare. Cine știe, poate unul dintre parfumurile prezentate vă va schimba radical viața :)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!