Vopsea de păr fără amoniac: o alegem pe cea mai bună!

Multe fete adoră să experimenteze, dar le este teamă să nu strice părul cu vopsirea frecventă. Totul nu este atât de înfricoșător, deoarece există vopseaua fără amoniac.
Din păcate, vopselele profesionale cu amoniac subminează literalmente structura naturală a părului în timpul procesului de vopsire. Și acest lucru se întâmplă datorită faptului că pigmentul colorant trebuie să pătrundă în păr, distrugând solzii superiori și cel mai important,  stratul de keratină. Prin urmare obținem uscăciune, vârfuri fragile, păr încurcat și chiar mătreață. Vopseaua de păr fără amoniac funcționează diferit.

Vopsea de păr profesională fără amoniac: cum funcționează?
În primul rând, nu distruge stratul exterior al firului de păr.  Nu modifică structura și nu deteriorează nucleul. Are o proprietate cumulativă: cu utilizarea regulată a produsului de același nuanță, se poate obține cu ușurință un rezultat mai persistent și de lungă durată. Potrivit experților, cel mai bine este să optați pentru nuanțe apropiate tipului dvs. de culoare, fără a vă îndepărta prea mult de nuanța naturală. Cu ajutorul său, puteți ascunde discret rădăcinile crescute cu un efect de tranziție a culorii neted. Vopseaua fără amoniac conține uleiuri naturale care au grijă de păr în timpul și după vopsire. Uleiul de argan sau jojoba face ca părul să fie neted și strălucitor, iasomia, trandafirul, shea, migdalele și nuci îi conferă moliciune și îl fac ascultător. Uleiul de brusture din compoziție ajută la creșterea părului lung și gros.
Ce trebuie să știți despre compoziție
Vopsirea părului fără amoniac este cu adevărat un nou nivel în industria frumuseții. O alternativă mai blândă, dar nu mai puțin eficientă la amoniu este compusul chimic: etanolamina. Acesta îndeplinește aceeași funcție și ajută la schimbarea culorii. Dar face acest lucru nu atât de repede și mai delicat, fără a emite o aromă înțepătoare. Etanolamina este la fel de eficientă pentru decolorarea până la patru niveluri. La fel, asigură rezistența corectă a culorii, dar nu deteriorează părul la fel de mult ca amoniacul. În orice caz, aproape toți coloranții fără amoniac din compoziție sunt împărțiți în două tipuri: cei care necesită utilizarea unui agent oxidant de concentrație diferită și cei care nu necesită utilizarea unor substanțe chimice suplimentare pentru activarea pigmenților. Primul tip de colorant într-un fel sau altul deteriorează arborele părului. Un oxidant nu este un balsam, activează colorantul, interferând simultan cu structura firelor. Desigur, acest efect nu este la fel de pronunțat ca în cazul vopselei cu amoniac. Cu cât concentrația agentului oxidant este mai mare, cu atât acționează mai puternic asupra părului. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți nu numai o culoare strălucitoare, profundă, saturată, o strălucire de nedescris, ci și un rezultat de durată, va trebui să utilizați această opțiune specială. În apărarea unor astfel de produse, trebuie spus că acestea conțin numeroase componente utile de hidratare, hrănire și reparare care ajută la vindecarea și neutralizarea efectelor negative.

Pentru cine sunt potrivite?
Această vopsire este potrivită pentru toate tipurile de păr. Și este considerată o adevărată salvare pentru părul subțire și fragil, deoarece amoniacul îl poate distruge complet. De asemenea, ce să faci dacă experimentul eșuează și ești dezamăgit de nuanța aleasă? Cu vopseaua fără amoniac, aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință. Deoarece vopseaua nu conține amoniac, se spală mai repede. Și puteți încerca o nouă nuanță.

Vopsea cremă
Este cel mai popular tip de colorant fără amoniac. Este mai bine să acordați preferință produselor care conțin ingrediente naturale care conferă părului un aspect sănătos. Atunci când alegeți culoarea, țineți cont de culoarea originală, deoarece rezultatul depinde de aceasta. Desigur, într-o clipită nu vei trece de la brunetă la blondă, nici nuanțele cele mai persistente nu sunt capabile de asta. Dar puteți masca părul gri. Unele vopsele fără amoniac pot acoperi semnificativ părul cenușiu.

Spray
Vopseaua spray este o noutate în domeniul frumuseții. Misiunea sa este de a vopsi rapid rădăcinile crescute sau de a schimba drastic culoarea părului, este potrivit pentru experimentarea culorii. Paleta constă dintr-o varietate de nuanțe, de la naturale la extravagante, dar după una sau două proceduri de spălare, culoarea va fi complet spălată. De asemenea, nu se recomandă aplicarea pe timp ploios.

Vopselele de păr fără amoniac au intrat ferm în viața noastră. În ciuda controverselor și îndoielilor constante cu privire la utilitate, inofensivitate, acum poate fi definit ca una dintre cerințele profesionale obligatorii.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!