Cadouri care nu vor lăsa indiferentă nici o femeie

Pe 8 martie, totul este în flori și parfum! Femeile de pe întregul glob se simt cele mai frumoase. Această sărbătoare simbolizează debutul primăverii și este un imn pentru frumusețea și gingășia sexului feminin.

În această zi, doamnele se scaldă în grija și atenția bărbaților și, desigur, primesc cadouri. Apropo, cumpărarea unui dar potrivit nu este atât de ușoară - trebuie să cunoașteți caracterul și obiceiurile unei femei, să țineți cont de vârsta și domeniul de activitate. 

Cadourile pot fi simbolice, amuzante sau practice. Primele sunt potrivite pentru colegele de lucru sau angajatele unei întreprinderi, cele din urmă pentru prietene sau surori, iar cadourile practice sunt pregătite pentru soții, mame și bunici. 

Magazinul online MAKEUP oferă numeroase idei de cadouri superbe, pe placul oricărei femei:


1. Seducție și senzualitate: cele mai bune rujuri și luciuri de buze

Sociologii susțin că cea mai senzuală parte a feței sunt buzele. Lumea frumuseții s-a împărțit în două tabere opuse. Unii reprezentanți susțin că rujurile mate, de lungă durată, sunt cele mai potrivite, deoarece nu trebuie corectate pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, în vogă sunt luciurile sclipitoare, cu efect de maximă hidratare și mărire, fiind o opțiune mai confortabilă și ușoară pentru uzura zilnică. Astfel, cele mai populare remedii sunt:
Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Fall,  cu efect matifiant de tatuaj și finisaj satinat. Cel mai bun luciu volumizator de buze rămâne a fi Christian Dior Addict Lip Maximizer, cu o consistență densă și hidratantă, ideală pentru un aspect deosebit.

 

2. Confort și hidratare: despre caracteristicile gelului de Aloe Vera

Produsele pentru îngrijirea trebuie adaptate conform sezonului, în funcție de temperaturile de afară. Astfel, pentru primăvară nu sunt recomandate serurile acide și cremele super nutritive.  În această perioadă sunt foarte binevenite gelurile ușoare, pe bază de ingrediente naturale. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile hidratante, absolut necesare acestui sezon. Fiind un produs hipoalergenic, este potrivit oricărui tip de piele. Există mai multe produse de înfrumusețare ce pot fi aplicate simultan:

Măștile de țesut sunt mereu ideale pentru un cadou. Sunt deosebit de eficiente, potrivite pentru oricine și întrebuințate mereu. Emulsiile de aloe au o consistență ușoară și non lipicioasă, extrem de hidratante și plăcute. Printre produsele de top, se numără gelul de aloe, extrem de popular în rândul femeilor de orice vârstă. Toate aceste remedii pot servi drept un cadou util și foarte potrivit. 


3. Prospețime și îngrijire: cele mai eficiente patch-uri

Avantajul patch-urilor constă în acțiunea instantanee. În esență, acesta este un tratament expres pentru îndepărtarea cearcănelor, ridurilor și umflăturilor. De asemenea, iluminează zona, pentru un efect proaspăt și odihnit al pielii. Există patch-uri pentru gât, pentru pielea din jurul ochilor și împotriva pliurilor nazolabiale. Toate aceste pot fi aplicate simultan. Asigură elasticitate și maschează petele pigmentare. Netezesc ușor ridurile și cutele de mimică, hidratează intens, pentru un efect de lifting.


4. Farmec și ușurință: totul pentru o aranjare stilată a părului 

Mai nou, magazinul online MAKEUP pune la dispoziția clienților fideli, remedii pentru crearea coafurilor. Există zeci de remedii pentru îndreptarea firelor rebele, sau pentru ondularea jucăușă a părului. Eficacitatea și termenul record în care veți crea cele mai frumoase aranjări, va fi factorul forte pentru alegerea unui astfel de cadou versatil. Nu există femeie, care să nu-și dorească un instrument calitativ. Alege dintre plăci, ondulatoare, uscătoare sau chiar bigudiuri. Pentru un set funcționabil, optează și pentru un lac, spray sau gel fixator. Astfel, cadoul va fi peste măsura așteptărilor. 


5. Armonie și liniște interioară: totul pentru SPA acasă

Timpul petrecut cu tine însuți cea mai bună investiție. Un cadou excelent pentru o doamnă dinamică va fi un set ales personal pentru ea. Începe cu o bombă efervescentă, pe bază de uleiuri aromate, un exfoliant ușor, pentru o piele delicată. Completează setul cu o sare mineralizată de baie și câteva produse pentru curățarea și hidratarea pielii. Optează pentru o lumânare aromată și chiar câteva elemente de decor. Astfel, fiecare femeie își va pune în valoare delicatețea și senzualitatea grație acestui cadou original. 


6. Atmosferic și romantic: cele mai bune parfumuri florale

Femeile adoră florile. Dacă nu optezi pentru banalitatea unui buchet, atunci alege o esență de tip floral. Cu siguranță va fi perfectă pentru primăvara aceasta. Astfel, își vei manifesta dragostea într-un mod diferit și sofisticat. O alternativă excelentă este un parfum delicat, de la un brand sofisticat, cum ar fi Dolce&Gabbana, Hermes, Chloe, Marc Jacobs, Burberry, Bvlgari, Carolina Herrera sau multe altele. Pentru a nu da greș, consultă notele fiecărei esențe, citește descrierilor și recenziile prezentate pe site. 

Adevărata frumusețe a unei femei constă în fericirea și dragostea ce vine din interior. Acestea accentuează personalitatea și individualitatea. Oferă răsfăț și bucurie prin intermediul cadourilor alese împreună cu MAKEUP.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!