Sezonul estival 2020 - o magie de culori

Tendințele de machiaj pentru sezonul estival 2020 sunt un adevărat spectacol al creativității. Ideea de bază constă în posibilitatea de a ieși din tipare, de a adăuga culoare și strălucire oricărui look. Nuanțele pastelate au fost mereu în vogă, totuși, vara aceasta sunt completate de culori neon, sclipici, cristale, perle sau chiar paiete. Look-urile îndrăznețe pot fi concepute conform propriei imaginații. Iată câteva dintre ideile deosebite:

1. Buze lucioase
Chiar dacă rujurile mate au fost în topul preferințelor câțiva ani la rând, efectul de lipgloss a revenit în modă. Strălucirea naturală a buzelor este din nou în prim-planul tendințelor. Ușor lipicioase și lucitoare, buzele capătă un aspect mai plin și mai voluminos.
2. Tintul de buze
Vara acestui an prezintă un nou concept, care presupune lipsa conturului perfect vopsit al buzelor. Tintul este doar o nuanțare subtilă, asemănătoare cu o pată de culoare, creând senzația de maximă naturalețe. Avantajul este că nuanța persistă întreaga zi, fără a îngreuna sau usca buzele. Rozul fucsia este culoarea de top, preferată de make-up artiști în acest sezon.

3. Fardul de obraz
Contouring-ul îmbunătățește și sculptează ideal forma feței. Pomeții proeminenți trebuie reliefați, pentru un plus de senzualitate. Fardul de obraz în nuanța piersicii sau cafeniu închis nu mai este la modă. Vara aceasta se optează pentru rozul aprins, aplicat de-a lungul, pe întregul obraz.

4. Farduri de pleoape
Pentru un aspect complet diferit sunt binevenite combinațiile răzlețe. Un nou trend este machiajul nonconformist, care presupune aplicarea diverselor nuanțe de farduri pe pleoape diferite. Rozul aprins, culoarea liliacului, verde, portocaliu sau galben neon sunt doar câteva dintre culorile în vogă. Pentru un look mai minimalist, specialiștii recomandă aplicarea unei pete de nuanță sidefată sau neon pe colțul interior al ochiului.
Metalicul și gold-ul sunt extrem de intense, cu un aspect de lux. Grație fardurilor de acest gen se pot crea numeroase lookuri dramatice sau finuțe, în funcție de tipul machiajului. Fardurile pot fi aplicate la mijlocul pleoapei pentru un aspect intens, la colțul interior pentru o privire pătrunzătoare, sau pe pleoapa inferioară, pentru un aer senzual.
Machiajul roz-violet este una dintre principalele tendințe ale sezonului. Mixarea acestor tonuri poate crea accente deosebite. Specialiștii recomandă combinații dintre două sau mai multe culori simultan, pentru un machiaj unic al ochilor. Aplicarea nuanțelor diferite pe pleoapă superioară și cea inferioară sau la colțul interior și exterior al ochilor este o altă idee de machiaj îndrăzneț.

5. Smokey eyes în nuanțe aprinse
Farmecul machiajului de tip Smokey eyes constă în estomparea perfectă a nuanțelor de negru, gri și maro pe întreaga pleoapă, ușor spre arcadă. Mai nou, nuanțele de roz, roșu, mov sau portocaliu pot servi o bază perfectă pentru un machiaj de acest tip. Culorile aprinse, aplicate pe întreaga pleoapă, sunt un nou trend revoluționar în lumea modei. De regulă, Smokey Eyes se poate realiza cu orice culoare și intensitate, în funcție de forma feței, a ochilor și efectul dorit. Nuanțele de roșu pot fi combinate cu bordo, roz sau chiar galben. Adesea, experimentele creează rezultate uimitoare.

6. Tușul de ochi
Liniile create cu ajutorul eyeliner-ului au fost mereu actuale. În acest sezon, liniile de contur prind amploare, fiind disponibile în culori neon sau pastelate. Un machiaj natural arată extraordinar dacă alegem un tuș de culoare roșie, roz sau mov. Există eyelinere cu particule de sclipici și glitter, perfecte pentru accentuarea liniilor de contur ale ochilor.
7. Linii holografice
Mai nou, liniile nu se desenează doar la baza genelor. Pentru crearea unui look inedit, specialiștii recomandă mutarea acesteia mai sus, chiar pe pleoapă. Optați pentru un eyeliner colorat, care va adăuga farmec privirii. Linia tușului trebuie desenată conform propriei dorințe și imaginații, nu există o regulă sau un standard prestabilit.

8. Autocolante pentru eyeliner
Pe lângă liniile colorate, în topul preferințelor se află și autocolantele pentru eyeliner. Acestea pot fi de diferite nuanțe, mărimi și texturi. Fiind subtile și pline de farmec, pot fi combinate conform propriei imaginații. Există autocolante aurii, argintii, neon, cu imprimeuri animalice sau în forme extravagante. Ele pot fi lipite în colțurile exterioare sau interioare ale ochilor.
9. Aplicații strălucitoare
Pentru un aspect super deosebit și luminos, este recomandată aplicarea particulelor lucitoare pe pleoape sau chiar pe față. Aplicat din abundență, glitterul creează un look extravagant. Pentru un aspect fin și minimalist, se aplică doar câteva mici particule de strasuri sau perle. Aplicațiile strălucitoare pot fi folosite pe post de iluminator al pomeților.

10. Rimel colorat
Rimelul colorat este un nou trend al machiajelor din această vară. Optați pentru un rimel verde, albastru sau maro, pentru a accentua culoarea și profunzimea ochilor. De asemenea, puteți alege o nuanță de roz sau portocaliu, în cazul în care vă doriți să atrageți privirile celor din jur.
11. Sprâncenele aranjate au revenit în modă
Trendul sprâncenelor nepieptănate este o etapă depășită în lumea modei. Deși se păstrează noțiunea de sprâncene naturale, acestea trebuie să fie perfect pensate și aranjate, ușor pieptănate în sus. Pentru menținerea unui aspect ideal întreaga zi, este recomandată aplicarea unui gel pentru sprâncene, care va defini perfect firele.

12. Stilul “No makeup”
Pielea cu un aspect lucitor și radiant este mereu în vogă. Pentru crearea unui machiaj natural, dar accentuat sunt recomandate texturile cremoase și hidratante. De regulă, cremele BB sunt cele care creează nuanța perfectă, fără a încărca tenul. Iluminatorul este produsul de bază, care se aplică pe suprafața pleoapelor și a buzelor, pe pomeți și vârful nasului. Elementul de finish al machiajului este un balsam sau lipgloss transparent pentru buze.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!