Produse indispensabile pentru crearea machiajului

Machiajul este cel care pune în evidență feminitatea și frumusețea naturală, care accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile tenului, iar pentru a crea cel mai superb machiaj, avem nevoie de produse cosmetice inovatoare și de pensule calitative și potrivite pentru aplicarea acestora, deoarece un machiaj profesional și rezistent depinde în mare parte nu doar de profesionalismul persoanei care îl creează, dar și de produsele cosmetice aplicate.

Mai jos, vă vom prezenta care sunt mijloacele cosmetice de bază și pensulele de machiaj potrivite, care nu trebuie să lipsească nici o clipă din trusa cosmetică.

  • Baza de machiaj

Baza de machiaj este începutul oricărui look reușit. Aceasta are proprietatea să pregătească tenul pentru aplicarea fondului de ten și să extindă rezistența acestuia.

  • Fondul de ten

Fondul de ten este unul dintre cele mai importante mijloace cosmetice pentru crearea machiajului. Acesta trebuie ales în funcție de tipul tenului: gras, mixt, uscat sau normal. Astfel, va asigura cea mai bună acoperire și se va menține pe tot parcursul zilei.
O opțiune ideală este să folosiți o cremă BB sau CC. Aceste produse conțin pigmenți în concentrație suficientă pentru a masca imperfecțiunile pielii, dar în același timp, formula lor este saturată cu ingrediente valoroase - efectul decorativ fiind combinat cu o îngrijire benefică a epidermei.

Un produs inovator capabil să mascheze cearcănele de sub ochi, petele pigmentare, coșurile și alte imperfecțiuni.

  • Fard de obraz

Fardul de obraz are proprietatea să accentueze trăsăturile feței și pomeții. În dependență de efectul dorit, acesta asigură o acoperire subtilă sau o acoperire mai saturată pentru un look mai bine definit și mai îndrăzneț - totul depinde de cantitatea de produs aplicată.

  • Pudra de față

Pudra de față este utilizată pentru a fixa machiajul, precum și pentru a preveni apariția excesului de sebum. Aceasta poate fi translucidă sau pigmentată. Prima va extinde durabilitatea fondului de ten, iar a doua, la fel va fixa machiajul, dar și va masca imperfecțiunile, datorită pigmenților prezenți în formulă.

  • Farduri de ochi

Industria frumuseții pune la dispoziție un sortiment bogat de palete cu farduri de ochi. Produsele sunt lansate în nuanțe versatile, potrivite pentru orice vârstă și gust, contribuind la crearea celui mai frumos machiaj al ochilor.
Fardurile pot fi aplicate uscate sau umede. Metoda uscată de aplicare va oferi un machiaj mai natural și o nuanță mai subtilă, iar metoda umedă va oferi o culoare mai intensă și o rezistență mai mare fardurilor, astfel încât acestea nu se vor aduna în pliurile pleoapelor.

  • Rimel

Fără aplicarea rimelului, machiajul poate fi considerat incomplet. Acest mijloc cosmetic va contribui la obținerea unor gene frumoase, lungi și cu un volum impecabil.

  • Ruj de buze

La fel ca și celelalte produse cosmetice decorative, rujul nu trebuie să lipsească din trusa cosmetică. Acesta are proprietatea să facă buzele mai senzuale și seducătoare. Indiferent de nuanța pe care o veți alege, mijlocul cosmetic va completa perfect imaginea unei femei stilate.

Dacă alegerea produselor cosmetice decorative depinde de tipul tenului și de preferințe, atunci la alegerea pensulelor trebuie luată în considerarea regula principală: pensulele din peri naturali sunt potrivite pentru aplicarea produselor de tip pudră, iar cele din peri sintetici sunt potrivite pentru produsele lichide și cremoase, deoarece nu absorb prea mult produs precum cele naturale.

  • Pensulă pentru fond de ten

Pensula trebuie să fie plată și cu peri sintetici, astfel va asigura o acoperire mai densă. Însă, dacă doriți o acoperire mai naturală, atunci puteți opta și pentru o pensulă naturală, deoarece va absorbi mai mult fond de ten.

  • Pensulă pentru fard de obraz

Această pensulă trebuie să aibă o formă teșită, astfel va asigura cea mai bună aplicare a produsului cosmetic, urmărind corect traseul pomeților.

  • Pensulă pentru pudră

Pensula pentru pudră trebuie să fie din peri naturali, să fie mare, moale și stufoasă, oferind o acoperire uniformă.

  • Pensulă pentru fard de ochi

Pentru aplicarea fardurilor de ochi, optați pentru o pensulă mică, cu vârful rotunjit și cu peri denși. Aceasta va fi potrivită atât pentru aplicarea fardurilor, cât și pentru estomparea acestora.

  • Pensulă pentru ruj de buze

Pentru a evita întinderea rujului de buze și pentru a aplica cât mai precis produsul cosmetic, este necesar să alegeți o pensulă cu peri scurți și vârful alungit.

Alegerea corectă a mijloacelor cosmetice și a pensulelor vă vor ajuta în realizarea celui mai impecabil și rezistent machiaj, care cu siguranță va atrage privirile celor din jur.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!