Parfumuri de toamnă: cum să alegi aroma pentru noul sezon

Toamna, devine vizibil mai rece, iar gândurile despre ceva confortabil ne vizitează mult mai des. Un nou parfum este ceea ce ne va ajuta la completarea zilelor cu momente calde. Compozițiile magice și buchetele de note învăluitoare vor alunga starea tristă de toamnă, făcând din acest sezon unul dintre cele mai iubite.
Primul pas este renunțarea la compozițiile florale ușoare, răcoritoare și tropicale. Sună diferit în această perioadă a anului, se pierd în aerul rece și dispar rapid.
Pentru parfumieri, parfumurile actuale de toamnă sunt combinații de condimente, fructe dulci, vanilie, mosc și lemn. Parfumul de toamnă întruchipează feminitatea și senzualitatea, este destul de profund și bogat, se desfășoară pe tot parcursul zilei și cu siguranță ar fi nepotrivit în alte perioade ale anului. Merită să acordați atenție aromelor traseului cu un accent pronunțat pe mosc, chihlimbar, lemn de santal. Aceste parfumuri sună mai feminin și mai durabil.
Aromele de toamnă - care sunt acestea?

Odată cu apariția vremii reci, tot mai des vrei să te ascunzi într-o cafenea confortabilă și să petreci timp cu o ceașcă de ciocolată fierbinte. De aceea, aromele de produse de patiserie și cafea fierbinte evocă un sentiment de confort și căldură. Parfumurile cu astfel de note vor umple zilele de toamnă cu o tandrețe deosebită. Și cel mai plăcut lucru este că vă puteți bucura în siguranță de dulciuri fără a vă “răni” silueta.
În zilele de toamnă, aromele cu note de fructe și fructe de pădure care se coc în această perioadă a anului vor suna deosebit de frumoase. Merită să acordați atenție compozițiilor parfumate cu note de prune, struguri, mere, smochine, rodie - aceste note pot să nu fie cele principale, ci doar să înmoaie acordurile principale de rășină, mușchi sau cedru.
În sezonul rece, nu numai compozițiile de parfumuri cu mai multe fațete sunt dezvăluite efectiv, ci și parfumurile construite pe o singură notă. Un astfel de parfum este fantezia parfumierului și povestea lui despre ceva anume. Dar, chiar și în ciuda acestui fapt, de fapt, compozițiile de parfumuri cu arome mono nu constau dintr-o singură notă. La urma urmei, pentru a recrea sunetul, de exemplu, al unui trandafir de dimineață, ciocolată, iarbă proaspăt tăiată sau o pădure după o ploaie, este dificil de făcut doar cu câteva note. Prin urmare, chiar și produsul de parfum aparent simplu constă din mai multe acorduri. Unicitatea parfumurilor mono constă în faptul că pot fi purtate atât independent, cât și amestecate cu alte parfumuri similare, creându-vă propriul parfum unic. Dacă nu doriți să renunțați la citrice sau la note marine în toamnă, trebuie doar să amestecați astfel de parfumuri cu parfumuri mono mai profunde pe bază de condimente sau fructe de pădure.

Unele dintre cele mai confortabile parfumuri de toamnă târzie sunt cele cu note de fum senzuale. Adesea ascund în sine o concentrație crescută de tutun și piele, surprind cu un prag plăcut, se deschid mult timp și treptat. În timpul zilei, aceste parfumuri devin mai intense, dar nu își pierd moliciunea și unicitatea acordurilor fumurii. Dacă încercați să le descrieți sunetul, acestea miroase a fum, lemn ars, jar, frunze umede, whisky scump și ciocolată neagră.
Cum să porți parfumul toamna?
Un parfum de toamnă se va amesteca cu ținuta dvs. dacă este purtat corect. Merită să ne amintim că parfumul va suna diferit în aer liber și în interior. Prin urmare, pentru plimbări lungi, puteți alege o aromă profundă și bogată, iar pentru alte ocazii - una mai moale, senzuală și caldă.
Este bine dacă parfumul este în armonie cu culoarea ținutei. De exemplu, pentru o imagine în culori deschise, este potrivit un parfum cu note de flori, fructe și chihlimbar. Rochia întunecată se va juca frumos cu mirosuri calde, florale pudrate și orientale. De asemenea, merită luată în considerare compoziția țesăturii: materialele sintetice nu țin parfumul mult timp, iar lâna poate păstra ecourile parfumului chiar și după spălare.
Aplicați o cantitate mică de parfum de toamnă în locurile în care venele sunt aproape de piele. Dar nu pulverizați parfum pe păr - mirosul natural al firelor și aroma parfumului pot da un rezultat imprevizibil și nu întotdeauna plăcut.
Mirosurile de toamnă pot fi stratificate una peste alta. Așadar, îți poți încălzi parfumul tău citric preferat, pur și simplu pulverizându-l peste parfumul lemnos.
Și, bineînțeles, nu uitați că apa de toaletă preferată din toamnă poate fi schimbată într-o versiune similară mai concentrată - aroma va suna mai strălucitor și va dura mai mult.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!