Beauty instrumentele - un adevărat must-have

Lumea beauty este invadată de diverse produse, și de cele mai multe ori alegerea este prea mare, devenind extrem de dificil de a alege ceea de ce avem nevoie cu adevărat. Pe lângă produse cosmetice și de îngrijire, mai avem nevoie și de instrumente. Care sunt acestea și de ce avem nevoie de ele? Vedeți mai jos!

Pensule pentru make-up
Se crede că fără pensule de calitate nu puteți obține un machiaj frumos și rezistent. Cu siguranță este o doză de adevăr atâta timp cât toți make-up artiștii le utilizează. Un machiaj poate fi realizat cu ușurință și fără un set de perii,  doar utilizând vârful degetelor. Însă sunt și din cei care nu sunt încă atât de încrezători în abilitățile lor și nu pot face față fără a utiliza diverse instrumente. Acestea facilitează foarte mult procesul de creare a machiajului și vă permit să obțineți un rezultat mai bun care să vă bucure.

Clește pentru curbarea genelor
De ce ai nevoie de un ondulator de gene atunci când rimelul cu efect de curbare este vândut la fiecare colț? Această întrebare populară arată că un instrument ca ondulatorul este serios subestimat. În primul rând, puteți, ca să spunem așa, să „ridicați” genele de la rădăcini. Nu orice rimel este capabil de un astfel de efect. În al doilea rând, acest „volum de rădăcină” creat cu ajutorul unui ondulator vă permite să vă faceți vizual privirea mai deschisă și, în același timp - mai proaspătă și mai veselă. Așadar, în zilele în care ați dormit ​​foarte puțin și oboseala copleșește dimineața, ondulatorul va deveni un lucru de neînlocuit. În al treilea rând, aspectul larg deschis, care poate fi obținut cu ondulatorul pentru gene, vizual mărește ochii. Astfel, instrumentul are o mulțime de avantaje și nu este vorba doar de a oferi genelor o îndoire grațioasă.

Ascuțitoare pentru creioane
Săgeți grafice și un contur clar al buzelor - iubitorii acestor efecte de machiaj nu se pot descurca fără o ascuțitoare cosmetică. Câteva utilizări și creioanele nu mai sunt atât de ascuțite cât este necesar pentru a trasa linii drepte cu ele. Păstrați creioanele din trusa cosmetică mereu gata de utilizare cu ajutorul ascuțitoarei. De ce nu este bine de folosit o ascuțitoare obișnuită? Pentru că acestea pot deteriora creioanele cosmetice, acestea fiind mai moi ca textură.

Burete pentru make-up
Nu este o coincidență faptul că artiștii de machiaj și bloggerii de frumusețe din întreaga lume au o dragoste specială pentru bureții în formă de ou. Acestea sunt utilizate în primul rând pentru aplicarea fondului de ten. Textura moale și catifelată a acestor bureți este ideală pentru lucrul cu texturi cremoase. Rezultatul este ca și cum ar fi folosit un aerograf: cu ajutorul unui astfel de burete, este posibil să se creeze efectul unei a doua piele. Plus - forma sa vă permite să acoperiți uniform pielea cu un fond de ten, chiar și în acele locuri care sunt considerate greu accesibile. De exemplu, pe aripile nasului, în jurul nărilor și în zona de sub ochi, mai aproape de colțurile interioare. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați capătul ascuțit al buretelui.

Pensetă pentru sprâncene
Este inutil să vorbim despre importanța acestui instrument. Chiar dacă creșteți firele, dorind să dobândiți sprâncene largi, penseta va fi utilă pentru a le oferi un aspect mai îngrijit. Dar este mai bine să apelați la meșteri de încredere pentru o corectare completă.

Pilă pentru unghii
Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, de aceea este foarte important ca acestea să fie mereu îngrijite. În acest sens, nu trebuie să ignorăm unghiile. Chiar dacă periodic mergem la un meșter în manichiură, este esențial să avem în trusa cosmetică o pilă pentru a putea corecta oricând micile imperfecțiuni.

Mănușă pentru curățarea feței
O piele frumoasă este în primul rând o piele îngrijită.  De aceea un astfel de produs este indispensabil atunci când ne referim la curățarea tenului. Varietatea acestora ne permite să alegem una potrivită tipului nostru de ten. Astfel pentru un ten sensibil vom folosi una cu o textură foarte ușoară care să nu irite și mai mult pielea.

Roller din cuarț pentru masaj
În secolul 21 acest instrument este cu adevărat un must have. Cu acest accesoriu veți reuși să masați zonele problematice ale feței. Produsul ajută la prevenirea apariției ridurilor, în plus îmbunătățește circulația sângelui, astfel încât pielea devine vizibil mai frumoasă.

Orice femeie care se respectă pe sine va avea în trusa sa nu numai produse cosmetice dar și diverse instrumente pentru a arată mereu bine!

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!