WakeUp and MakeUp! Sfaturi pentru un machiaj ideal de dimineață!

Semnele de oboseală și orele puține de somn sunt vizibile imediat. Cearcănele, lipsa de strălucire și aspectul plictisit al pielii sunt semne adesea întâlnite dimineața. Machiajul de dimineață este cel mai bun mod de a arăta impecabil într-un timp expres.

Există câteva trucuri simple pentru un aspect proaspăt în fiecare dimineață:
1. Spălare contrastantă
Pentru a revigora pielea este recomandat un contrast al temperaturii apei în momentul curățării. Fluxul de apă trebuie să alterneze între cald și rece. Această metodă ajută la strângerea porilor, iar circulația sângelui este îmbunătățită.
De asemenea, nu este recomandat să folosiți un exfoliant dimineața, deoarece usucă foarte mult pielea. Pentru a pregăti tenul de machiaj, fața trebuie curățată cu un toner și hidratată intens. În caz de surplus de produse hidratante, tapotați pielea cu un șervețel matifiant.


2. Machiajul de bază și mascarea zonelor problematice
Pentru obținerea aspectului radiant și proaspăt al feței, este necesară aplicarea unui machiaj delicat și mascarea micilor imperfecțiuni. Pe lângă fondul de ten sau BB crema, corectorul este produs indispensabil, care trebuie aplicat direct pe zonele cu probleme.


3. Pudră de față și fard de obraz
Pudra este un remediu versatil, potrivit persoanelor cu ten mixt, combinat sau gras. Pulberea transparentă este potrivită pentru orice tip de ten. Remediul elimină strălucirea în exces și fixează fondul de ten.
Pentru un machiaj de zi, fardul de obraz nu trebuie să fie foarte accentuat. Este potrivită o nuanță de roz, pentru a sublinia pomeții și a crea un aspect radiant.


4. Machiajul ochilor
Nuanțele neutre sau pastelate sunt ideale. Accentul trebuie pus pe colțurile exterioare ale ochilor și pe pleoapa inferioară. De asemenea, pentru a da luminozitate aspectului, puteți accentua partea interioară a ochilor cu un creion bej deschis sau un fard sidefat.
Aplicați rimel pentru finisaj delicat și subtil al machiajului. Arcuiți frumos genele cu o mascara neagră, maro sau chiar albastră. Rimelurile colorate sunt în vogă în acest sezon.
Un alt truc este utilizarea unui creion alb, în locul tradiționalului creion negru aplicat pe pleoapa inferioară. Albul mărește vizual, creând iluzia de ochi mai mari.


5. Sprâncenele
Potrivit multor make-up artiști, sprâncenele naturale și sănătoase vor fi în trend mai multe sezoane. Conturarea subtilă cu un fard sau un gel, asigură aspect îngrijit. Persoanele cu părul întunecat trebuie să contureze sprâncenele cu 1-2 tonuri mai deschise, iar cele cu părul deschis, cu 1-2 tonuri mai închis. Aplicați gel de fixare.


6. Machiajul buzelor
Un luciu sau un balsam hidratant poate fi alegerea potrivită. Este important să fie o nuanță naturală. Rujul cu particule strălucitoare sau texturi intens mate sunt mai potrivite pentru machiajul de seară.
Pentru eliminarea particulelor de piele moartă și a adăuga volum buzelor, este recomandată exfolierea acestora. Puteți utiliza un scrub din comerț, sau un exfoliant cu zahăr și ulei de cocos, efectuat acasă. Aplicați balsam sau vaselină înaintea utilizării scrubului.


7. Spray de fixare a machiajului
Pentru ca machiajul să rămâne impecabil întreaga zi, indiferent de condițiile meteorologice, este necesară aplicarea unui spray de fixare. Mai mult decât atât, produsul hidratează și revigorează plăcut, protejând tenul de efectele nocive ale mediului extern. Este recomandată alegerea compozițiilor cu mai puțin alcool și mai multe componente de îngrijire, cum ar fi extract de mușețel, apă de castravete. Chiar dacă este mai puțin rezistent, spray-ul asigură hidratare intensă.


Grație acestor sfaturi simple, pielea va arăta impecabil întreaga zi, sporind dispoziția și starea pozitivă de spirit.

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!