Top 10 produse "must have" la locul de muncă

Orice persoană silitoare va spune: locul de muncă este o a doua casă. Și în unele cazuri, chiar prima. Nu este surprinzător că îți dorești atât de mult ca locul de muncă să fie cât mai confortabil. Dar dacă dorești cu adevărat să te simți ca acasă la birou, trebuie să te aprovizionezi cu mult mai mult decât un cactus și poze cu cei dragi. Și nu uita să pui în sertar o geantă cosmetică SOS. Află mai jos ce produse cosmetice trebuie să fie la locul de muncă a oricărei fete moderne.
Cu siguranță, șeful nu îți plătește ca să îți vopsești unghiile la locul de muncă. Doar dacă, desigur, nu ești un meșter al manichiurii. Și totuși, nu este nimic rău în a dori să arăți bine în timpul zilei de lucru. Pentru a nu încărca geanta în fiecare zi cu diferite produse cosmetice, pune instrumentele de salvare din această listă în sertarul de la birou, și vei arăta perfect atât la negocieri, la petrecerile corporative, cât și în timpul pauzei de masă.

1. Șervețele pentru îndepărtarea machiajului
Când vii de la masă, descoperi că ai mâncat nu numai prânzul, ci și rujul? Mascara sau eyeliner-ul au curs ca niște trădători? Șervețele de îndepărtare a machiajului vor veni în ajutor, pentru a corecta rapid și cu minim efort defectele de machiaj în timpul zilei. În plus, acestea pot fi utilizate după necesitate, spre exemplu pentru a curăța mâinile.

2. Un ruj roșu
Rujul roșu este capabil să revigoreze chiar și cea mai obosită față. Dovadă sunt chiar stelele de la Hollywood. Rujul clasic (nu cel coral) împrospătează aproape orice chip, albește ușor zâmbetul și distrage atenția de la cearcănele inestetice sau privirea obosită. Rujul este o adevărată baghetă magică în acest sens, mai ales după o noapte nedormită din cauza targetului propus sau a unei petreceri până dimineață.

3. Concealer
Fetele cu pielea problematică știu: uneori erupțiile inestetice apar chiar în mijlocul zilei lucrătoare. Deși de dimineața, reflecția în oglindă era perfectă și tu erai sigură ca va rămâne la fel toată ziua. Soluția este simplă, un concealer adaptat tonului pielii, care odată aplicat va ascunde imperfecțiunile ce te deranjează. Poți opta pentru un produs care are în set un burete pentru aplicare, astfel că nu va nevoie să aduci unul de acasă, sau să aplici produsul cu degetele.

4. Blush
La fel ca și în cazul rujului roșu, fardul pentru pomeți te va ajuta să arăți fresh chiar și după o noapte nedormită. În cazul întâlnirilor de afaceri, sau a ieșirilor în oraș neprevăzute, după muncă, acest produs va reuși să aducă prospețime pe chipul tău. Obrajii îmbujorați vor fi atuul tău!

5. Pudră compactă
Un ton uniform al pielii, fără urme de strălucire uleioasă, este ceea ce ne dorim cu toate. Iar dacă te afli la o întâlnire de afaceri, aspectul tău este ultimul lucru la care trebuie să te gândești. Iată de ce trebuie să ai mereu o pudră care odată aplicată, va reîmprospăta imaginea și tonul pielii. Datorită dimensiunilor sale compacte, aceasta nu va ocupa prea mult spațiu în sertarul tău. Optează pentru un produs care are în set și un burete sau o pensulă pentru aplicare, astfel ca să nu mai fii nevoită să aduci și pensula de acasă.

6. Apa termală
Sezonul de încălzire la fel ca și aparatul de aer condiționat pornit toată ziua afectează pielea în același mod - îl usucă fără milă. Hidratarea la timp va ajuta la evitarea uscăciunii și apariția ridurilor suplimentare. Și cel mai simplu mod de a hidrata pielea la locul de muncă este să folosești apă termală. Încearcă să folosești produsul în mod regulat cel puțin o săptămână (de fiecare dată când simți tenul uscat sau la fiecare două ore) și cu siguranță vei observa o diferență.

7. Șervețele matifiante
Acest produs te va ajuta să îndepărtezi cu ușurință strălucirea uleioasă, fără a fi necesar să retușezi restul machiajului. Un must-have pentru toți proprietarii de piele grasă sau combinată, iar utilizarea lor este pe cât se poate de simplă.

8. O pilă pentru unghii
În exclusivitate și numai în caz de urgență, cum ar fi o unghie ruptă. Și, da, pentru această procedură de manichiură este mai bine să te retragi în camera doamnelor.

9. Parfum cu roll-on sau o miniatură a parfumului tău preferat
Parfumul tău preferat nu se poate lăuda cu o durabilitate de invidiat și o rezistență care să dureze până la sfârșitul zilei de lucru? Nu te complica să porți cu tine parfumul de acasă. Este mai bine să procuri o mini versiune a parfumului (în mod ideal cu un aplicator roll-on), să îl pui la locul de muncă și să reînnoiești aroma de îndată ce simți nevoia unui val de emoții pozitive.

10. Gel antibacterian
Chiar dacă l-am lăsat „pentru desert”, gelul antibacterian este primul și cel mai esențial produs din trusa de la locul de muncă. Mai ales în această perioadă. Asigură-te că folosești un produs de igienizare după fiecare activitate în aer liber. Și cu siguranță nu începe să folosești produsele enumerate mai sus până nu îți vei igieniza mâinile.

Frumusețea nu este o piedică în carieră. Dar totul ar trebui să fie moderat și în limita regulilor de decență profesională.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!