Ziua internațională a femeii - cele mai bune idei de cadouri

Un nou parfum sau ruj poate înveseli orice femeie - nu avem nevoie atât de mult pentru a fi fericiți, nu? Ziua de 8 martie este doar un motiv în plus pentru a vă mărturisi dragostea față de voi înșivă și față de cei dragi, pentru a scăpa de griji și, măcar pentru o vreme, să vă cufundați în atmosfera de sărbătoare.



Idei de cadouri pentru mamă

Armani Si Rose Signature cântă oda trandafirului. Compoziția parfumului include note de trandafir de Damasc și de mai, mandarină, iris, ambră și paciuli. Dacă mamei tale îi place această floare, cu siguranță îi va plăcea și aroma acestui parfum.

Le Cushion Encre De Peau, YSL - oferă un efect natural și o acoperire durabilă. Produsul uniformizează tonul în câteva minute, împrospătând pielea, oferindu-i strălucire. Prezența factorului de protecție SPF 29 - protejează epiderma eficient împotriva fotoîmbătrânirii.

Crema universală pentru păstrarea tinereții Revitalizing Supreme+ de la Estee Lauder îmbunătățește capacitatea naturală a pielii de a produce colagen și elastină și permite epidermei să strălucească din nou, să devină sănătoasă și odihnită.


Idei de cadouri pentru prietenă

Prietena ta va adora noua aromă Velvet Orchid Lumière de la Tom Ford, care prezintă note florale, citrice și pudrate. Miros delicat, cu un silaj de lungă durată, parfumul este conceput pentru femeile care știu să combine tendințele moderne și clasice.

Rimelul Diorshow Iconic Overcurl creează gene incredibil de voluminoase, în timp ce o frumoasă nuanță albastră subliniază profunzimea ochilor. Formula este îmbogățită cu nectar de bumbac pentru a oferi genelor protecție, catifelare și strălucire.


Idei de cadouri pentru soră

Parfumierul francez Herve Gambs știa că toate fetele iubesc parfumul de gumă și înghețată, așa că a creat Pink Evidence. Interesant este faptul că piramida lui olfactivă  nu este deloc dulce, ci una floral pudrată. Notele de vârf ale parfumului debutează cu acorduri sublime de yuzu și păducel. În inima parfumului pulsează motive de iasomie și ylang-ylang, iar baza parfumată evocă tonuri intense de violete și iris.  Pink Evidence este un tribut adus domnișoarelor moderne.


Clarins reinterpretează clasicul pix cu patru culori într-un produs de machiaj, care conține trei vârfuri pentru a căptuși conturul ochilor (în negru intens, albastru indigo și maro) și un vârf universal nud pentru a colora buzele.

Idei de cadouri pentru tine

Dacă ești o fană a parfumurilor de nișă, răsfățați-vă cu o aromă din familia Jo Malone. Adevăratul bestseller al liniei este parfumul Wild Bluebell. Este vorba despre natură, care se trezește primăvara. Acesta este un parfum de flori delicate - clopoțel, iasomie și crin, care sunt amestecate cu note de mosc și chihlimbar.


Serul Derm Repair de la Institut Esthederm va fi un adevărat salvator al pielii tale după sezonul de iarnă: îi va crește fermitatea și elasticitatea. De asemenea, produsul corectează eficient schimbările legate de vârstă și conține peptide, antioxidanți și alți activatori ai proceselor metabolice. Serul este ideal ca bază de machiaj.


Noua paletă La Palette La Rose de la Lancome va aduce primăvara mai rapid și te va ajuta să creezi un aspect unic. Într-o paletă veți găsi atât nuanțe luminoase, cât și pastelate, care pot fi amestecate și stratificate. Există și trei rujuri - unul strălucitor și două - mate, fiind ușor să creezi efectul buzelor sărutate.




Sursă foto: https://ro.pinterest.com/

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!