Cosmeticele unisex - perfecte pentru orice cuplu

În ultima perioadă, societatea contemporană acordă o importanță deosebită egalității dintre persoane. Sloganul principal al revoluției franceze este „Libertate, Egalitate, Fraternitate”. Astfel, putem concluziona că acest lucru s-a manifestat asupra sferei frumuseții. Produsele unisex sunt extraordinar de versatile, fiind apreciate de oameni din întreaga lume.


Popularitatea produselor
Primul factor definitoriu, care cataloghează remediile unisex ca fiind unele dintre cele mai potrivite, este utilitatea, eficiența și simplitatea lor. În călătoriile de cuplu, produsele unisex sunt foarte comode, grație faptului că economisesc spațiu, dar și bugetul comun. De asemenea, sunt perfecte în cazul în care ai rămas peste noapte la partener.
Centrele de fitness, saloanele de înfrumusețare și hotelurile oferă clienților produse din această gamă.


Cele mai populare produse cosmetice unisex:
Parfum
Primul produs unisex apărut și cunoscut pe deplin în întreaga lume este parfumul. Jean Paul Gaultier a conceput ideea aromelor unisex, devenite imediat bestseller. Astăzi, numeroase branduri celebre, cum ar fi Cartier, Tom Ford, Montale, Calvin Klein sau Paco Rabanne produc astfel de parfumuri. Fiind cele mai cunoscute și vândute pe piață, sunt extrem de memorabile, plăcute și intruzive. Esențele unisex au adesea note plăcute de vanilie, chihlimbar gri, scorțișoară, bergamotă. O adevărată descoperire pentru aromele unisex a fost o variație a tutunului, fiind în topul preferințelor până astăzi.


Deodorant
Multe femei sunt tentate de mirosurile masculine, cu note puternice. Totuși, specialiștii nu recomandă utilizarea deodorantelor masculine. Mecanismul de transpirație și echilibrul hidrolipidic al femeilor diferă de cel al bărbaților. Astfel, este puțin probabil ca un deodorant masculin să se adapteze perfect pielii feminine și să ofere protecția cuvenită. Prin urmare, dacă îți dorești un efect mai revigorant, cu un miros mai pronunțat, optează pentru un deodorant unisex.
De asemenea, deodorantul pentru picioare face parte din gama de cosmetice unisex. Acesta poate fi aplicat pe picioare, șosete sau chiar direct în pantofi.


Balsam de buze
Indiferent de condițiile meteorologice, buzele au nevoie de hidratare intensă și saturare cu vitamine benefice. Utilizarea unui balsam de buze este obligatorie pe timp de vară, pentru protecția împotriva razelor ultraviolete, dar și iarna, împotriva vântului puternic și frigului. Cu siguranță, balsamul de buze este un produs unisex, mai ales dacă nu are culoare și miros. Gama remedii este extrem de versatilă, potrivită pentru orice preferințe și capricii.


Șampon
De regulă, masculii și femeile au necesități diferite la alegerea șamponului ideal. Damele au nevoie de volum și strălucire, iar bărbații de soluții anti-mătreață și chelie. Prin urmare, remediile unisex au acțiune directă asupra tuturor problemelor și efectelor enumerate mai sus. Așa-numitele produse pentru familie pot fi folosite de fiecare membru, deoarece au un nivel optim de pH natural, potrivite pentru păr, dar și corp.
Șamponul uscat este o adevărată descoperire, super eficientă și sigură. De asemenea, poate fi utilizat în mod constant de bărbați și femei.


Produse de curățare
Chiar dacă nu știai, gelurile și loțiunile de duș, care sunt folosite de întreaga familie, inclusiv copii, sunt unisex. Brandurile Nivea, Dove, Palmolive, Jo Malone sunt doar câteva dintre companiile adepte unor astfel de compoziții. În categoria produselor de îngrijire pot fi incluse spume de curățare, măști de față, scrub-uri de corp sau tonere. Unica remarcă la acest capitol este ca produsul să corespundă tipului individual de piele.


Produse cu protecție solară
Sezonul estival presupune expunere intensă la soare, care adesea poate avea o acțiune negativă asupra pielii. Cremele SPF sunt remedii deosebite de îngrijire, pentru epiderma de orice tip, indiferent de sex, vârstă sau pigmentație. Astfel, remediile sunt potrivite pentru bărbați, dar și femei. De regulă, produsele se aplică ușor, se distribuie uniform, au un nivel ridicat de SPF și un miros plăcut. În această categorie includem loțiunile sau șervețelele autobronzante.


Conform unui sondaj, 40 % dintre femei și bărbați au susținut că utilizează cel puțin un produs unisex. Alegerea acestor remedii contribuie la economisirea banilor și spațiului în baie, diversificarea îngrijirii personale și accentuarea individualității.

Вход в личный кабинет

Восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!