O nouă realizare, pentru noi oportunități — MAKEUP SHOWROOM în Polonia

De-a lungul anilor compania Makeup și-a extins constant orizonturile. Și aici nu ne referim doar la cucerirea treptată a publicului european, dar și la deschiderea oficială a unui showroom fizic în Polonia. Te întrebi cum ar putea această realizare să influențeze publicul din România/ Republica Moldova și de ce ar trebui să știi despre acest eveniment?! 

Uite că are un impact major, deoarece atingerea acestui obiectiv a dus la semnarea unui contract direct cu L'Oréal Luxe (mărcile Armani, Lancome, YSL, Biotherm, Cacharel, Diesel, etc.), precum și cu renumita casă Estee Lauder. Acum brandurile mondiale, precum: Estee Lauder, Clinique, Kilian, Smashbox, Bobbi Brown, DKNY și multe altele, nu vor fi furnizate de către distribuitori, ci direct de producători.

Celebrând acest eveniment important, am decis să facem o mică incursiune în lumea Makeup. 

După cum bine știți, MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozit central în Polonia, specializat în comercializarea parfumeriei, produselor cosmetice și de îngrijire. Aici aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate largă de branduri de lux și mass-market. 

Compania oferă o gamă impresionantă de accesorii destinate femeilor și bărbaților. Site-ul posedă în jur de 82 mii de produse lansate anual de peste 1000 de branduri mondiale, pe care acum le puteți găsi cu încredere și în showroom-ul fizic din Polonia. Avantajul incontestabil al companiei este în selecția enormă de produse cosmetice, parfumuri și accesorii.

Magazinul MAKEUP are în spate o experiență de peste 20 de ani pe piața europeană. Compania își desfășoară activitate în 18 țări internaționale, printre care - Bulgaria, Italia, Germania, Spania, România, Franța, Luxemburg și Ucraina

Compania este un distribuitor oficial de produse cosmetice 100% originale direct de la producător. Garantând doar servicii de înaltă calitate, acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova/ României, cât și Uniunea Europeană! 

Pe lângă cosmetica decorativă, compania dispune de o gamă variată de produse de îngrijire, pentru față, corp, păr și unghii, precum și accesorii.

Însăși denumirea magazinului denotă scopul și specializarea sa, acesta are la bază produse cosmetice decorative, pentru ten, ochi și buze - farduri, fonduri de ten, iluminatoare, rujuri, etc. Catalogul magazinului include și diverse loțiuni demachiante pentru piele. Produsele specializate pentru bărbați sunt prezentate într-o categorie separată. Printre mulțimea de cosmetice decorative sunt valorificate diverse parfumuri de lux.

De ce ar trebui să alegi MakeUp?

- Pentru că are în spate o experiență de mai mult de 20 de ani pe piața internațională. Își desfășoară activitate în peste 18 țări europene.
- Platformă online colaborează doar cu reprezentanții oficiali.
- Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În plus, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.
- În același timp, politica de prețuri nu afectează calitatea produselor.

Pentru cine sunt destinate accesoriile MAKEUP?

Detaliile fac diferența- pentru a completa un aspect desăvârșit poți apela la diverse accesorii, truse, genți, etc. Marca comercială MakeUp îți oferă o mulțime de accesorii originale, potrivite pentru orice look și stil. Accesoriile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care vor dura foarte mult timp.

Bucură-te de produse originale, calitate garantată și promoții săptămânale – doar cu MAKEUP.

Вход в личный кабинет

Восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!