Masca de corp - produsul indispensabil pentru o piele impecabilă

Masca de corp este un produs inovator conceput pentru a îmbunătăți starea și aspectul pielii. Acest produs cosmetic este destinat nutriției intensive și are o mulțime de proprietăți benefice asupra epidermei, fiind adesea mai concentrat decât loțiunile și cremele de corp și acționează mult mai eficient și mai profund.

Cum se folosește masca de corp?

 

Principiul de aplicare a măștii de corp este aproape identic cu cel al măștilor de față obișnuite: o aplicăm pe corp, o lăsăm să acționeze o anumită perioadă de timp, după care clătim bine cu apă. Însă, este necesar de fiecare dată să citim cu mare atenție instrucțiunile produsului, deoarece mulți producători pot produce remedii cu un mod de utilizare diferit. Rezultatul aplicării acestui mijloc de îngrijire poate fi comparat cu efectul împachetării cu folie, însă măștile au propriul lor avantaj - nu lasă pete, economisesc timp și oferă rezultate eficiente odată cu prima aplicare.


Care este diferența dintre masca de corp și crema de corp?

 

Masca de corp asigură o hidratare mai profundă a pielii, este capabilă să regenereze și să hidrateze intens chiar și cea mai uscată epidermă, precum și să accelereze efectul de întinerire. Acest produs permite să înlocuiți complet loțiunea de corp, deoarece nu lasă un film gras sau lipicios pe corp, fiind foarte ușor și comod de utilizat. După aplicarea unui astfel de remediu inovator, pielea va deveni catifelată și netedă, ca după un tratament spa profesional.


TOP 5 cele mai bune măști de corp de pe MAKEUP


Elemis Thousand Flower Detox Body Mask


Acest produs este conceput pentru detoxifierea și curățarea pielii, pentru o strălucire sănătoasă și restabilirea fermității. Formula produsului este îmbogățită cu turbă nordică, care este un sol favorabil pentru creșterea plantelor, îmbogățit cu minerale, vitamine și acizi grași. Masca de corp Elemis normalizează echilibrul acido-bazic al epidermei, îi întărește bariera de protecție și lasă epiderma incredibil de moale. Aceasta are o textură delicată, ce se distribuie ușor și uniform pe piele, fără a se usca după aplicare. Remediul se lasă pe piele să acționeze timp de 15 minute, apoi se clătește bine cu apă caldă, pentru a îndepărta reziduurile.

 

Vie De Sel Body Mud Mask 

 

Cosmetologii israelieni cunosc totul despre cum să menținem pielea sănătoasă, frumoasă și mereu tânără. Din acest motiv, această țară este unul dintre cei mai buni furnizori de produse de înfrumusețare pentru femei. Această mască de corp este creată pe bază de noroi din Marea Moartă. Acest ingredient valoros este bogat în minerale, săruri și sulfat de zinc, care oferă un efect vizibil de întinerire. De asemenea, conține ulei de calendula pentru hrană intensă și strălucire, precum și extract de măceșe pentru a calma pielea uscată și iritată. În plus, remediul are proprietatea să curețe porii și să elimine excesul de sebum, ajutând epiderma să recâștige o strălucire sănătoasă. Masca se aplică într-un strat gros și uniform pe tot corpul, evitând zonele deteriorate și iritate ale pielii. Se lasă să acționeze timp de 15-30 de minute și se clătește bine cu apă caldă.


 

Clarins After Sun SOS Sunburn Soother Mask

 

O opțiune excelentă pentru cei cărora le place să petreacă timpul la plajă. Masca Clarins este concepută nu numai pentru a calma pielea după expunerea la soare, dar și pentru a o hidrata profund. Datorită componentelor revigorante incluse în compoziție, calmează și ameliorează instantaneu roșeața. Spre deosebire de alte măști, aceasta nu trebuie spălată, iar textura sa super-ușoară de gel nu lasă nici un film gras sau lipicios. Remediul oferă o senzație de prospețime și confort, are un miros plăcut și asigură protejare împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Acesta se aplică pe pielea curată și uscată, după expunerea la soare.


Herla Luxury Body Care Gingko Biloba & White Mulberry Body Mask 

 

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu acțiunea extractului de ginkgo biloba, menționăm că această componentă este una dintre cele mai valoroase ingrediente folosite în cosmetologie și acționează asupra pielii cu un efect regenerant la nivel celular. De asemenea, extractul de ginkgo biloba crește tonusul pielii, în timp ce vitamina E care la fel este inclusă în formulă, are un efect calmant, vindecător și antioxidant. Herla Body Mask mai este îmbogățită cu unt de shea, uleiuri de măsline și avocado pentru a hrăni, reînnoi și tonifia pielea. Masca ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului natural al pH-ului și la prevenirea deshidratării. Produsul cosmetic face epiderma mai fină, mai fermă și mai elastică, conferindu-i o strălucire sănătoasă. Acesta se aplică cu un strat gros pe pielea curățată anterior, masând ușor cu vârful degetelor. După 10 - 25 de minute, clătiți reziduurile măștii cu apă. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

 

Fluff Superfood Lavender Rose Sleeping Overnight Body Mask 

 

Această mască de corp este concepută special pentru noapte. Un produs unic a cărui formulă se bazează pe extract de lavandă și care poate fi folosit și ca loțiune de corp. Masca cu proprietăți de aromaterapie, hrănește și regenerează pielea, oferindu-i o strălucire sănătoasă. Aceasta se aplică pe pielea curată și uscată înainte de culcare, se lasă să acționeze peste noapte și are proprietatea să se absoarbă rapid. În plus, acoperă pielea cu o aromă seducătoare și plăcută de lavandă și trandafir, ce vă va permite să vă relaxați complet și să vă asigurați un somn liniștit.

Nu ezitați să achiziționați una din aceste măști inovatoare de corp, iar noi vă garantăm că veți fi satisfăcuți și plăcut surprinși de efectele benefice ale acestora. Datorită măștilor de corp, pielea va deveni mult mai catifelată și mai radiantă, fiind mai eficiente decât cremele obișnuite.

Вход в личный кабинет

Восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!