Halloween Makeup 2020: TOP 5 imagini iconice

Știai că Halloween 2020 ne rezervă surprize plăcute? Una dintre ele va fi luna plină care cade exact în cea mai magică noapte a anului pe 31 octombrie. Interesant nu? Iar alta - pentru reîncarnări, MakeUp a pregătit pentru tine o selecție de personaje de cult, imaginile cărora odată încercate îți vor tăia din respirație la propria reflecție în oglindă. Deci, să vedem pe cine avem aici! Eroi cu istorie, care au reușit să facă anul de carantină mai puțin plictisitor, să provoace un val de admirație și să devină ce mai buni în genul lor. Înarmează-te cu perii și răbdare: a face referințe este destul de simplu, ai nevoie doar de puțină atenție, de o coardă de harpă și de colțul unui dragon ... Sper că nu am uitat nimic?

~~~~~~~~~~~
Sister Ratched
~~~~~~~~~~~

Netflix a numit „Ratched” cel mai urmărit serial TV al anului: în doar 28 de zile de la premiera sa, personajul principal în imaginea surorii Ratched a înlănțuit 48 de milioane de spectatori pe ecran - și cum a făcut asta? Nu este greu să ne imaginăm ce emoție va provoca imaginea de Halloween al lucrătoarei elegante din clinica de psihiatrie ... Dar vă asigurăm: imaginea ei este demnă de atenție și efort. Pentru a crea accentele principale, aveți nevoie de:

- fard de obraz în culoare de piersic strălucitor;

- ruj roșu cu un subton de cărămidă;

- paletă fard de ochi în nuanțe orange

- creion gel negru;

- sânge - pentru o ținută mai realistă.

~~~~~~~~~~~
Cruella De Ville
~~~~~~~~~~~

"Can I bring you a stool so you can threaten me by looking into my eyes?" - ohh, ce fraze mai scotea femeia asta cu picioare lungi și slabă! Vă amintiți principalul antagonist al filmului despre o sută Dalmatians? Cruella De Ville revine în 2021 într-un nou rol - Cruella. Între timp, așteptăm premiera, să ne pregătim pentru sărbătoare. Haley Wight - beauty blogger american din Oregon a reuși să impresioneze cu o imagine luxoasă la temă.Pentru a replica succesul ei, înarmați-vă cu:

- machiaj alb cremos;

- creion negru impermeabil;

- glitter smarald + baza;

- spray alb și negru pentru păr;

- gene false;

- ruj mat rubin.

~~~~~~~~~~~
Badgirl
~~~~~~~~~~~

Această imagine a fost inspirată de superba, una dintre cele mai promițătoare actrițe - Zoe Kravitz. Ea a jucat rolul Catwoman în cea mai nouă saga Batman. Aici nu ai cum să te descurci fără săgețile meow și decolteul seducător. Alertă spoiler: aprovizionați-vă cu negru! Checklist a produselor necesare:

- perucă chelie;

- machiaj alb-negru;

- ruj în culoarea rodiei;

- eyeliner cu aplicator subțire;

- gene false-colțuri;

- paletă pentru Smokey Eyes.

~~~~~~~~~~~
Yennefer
~~~~~~~~~~~

Vrăjitoarea din bestsellerul The Witcher a devenit unul dintre cele mai dezvăluite personaje ale serialului în 2020. Imaginea lui Yennefer de la Vengerberg a captivat aproape fiecare spectator cu ochii săi uimitori de culoare ametist, pe care vrăjitoarea îi subliniază cu pricepere în nuanțe de verde. Fata de o frumusețe de nedescris și o dispoziție disperată merită să fie în TOPul celor mai așteptate look-uri de Halloween. Iar pentru dublare vă sfătuim să citiți cu atenție lista cu beauty produse necesare: 

- nuanțe de verde închis foarte pigmentate;

- ruj nud de teracotă;

- mască ajurată.

~~~~~~~~~~~
Mulan
~~~~~~~~~~~

Cunoașteți un exemplu de femeie mai respectată în China decât Mulan? Frumoasa femeie asiatică care a plecat să slujească în locul tatălui său îmbătrânit este considerată un simbol al evlaviei și respectului față de părinți. Fata, la fel ca mulți dintre colegii ei, știa să brodeze și era destoină la țesut, dar își petrecea timpul liber citind cărți despre strategie militară și practicând arte marțiale. Îndrăznești să „încerci” soarta dificilă a războinicului estic? Mai jos - note decorative:

- căptușeală ergonomică (pentru desenarea unui desen de dragon și săgeți subțiri);

- gene-raze;

- plumper nud de buze;

- fard de obraz roz.

 

Amețitor, elegant și fashionable - așa trebuie să întâlnim creaturile din “cealaltă” lume care, potrivit legendei, invadează Pământul în noaptea de Halloween din 31 octombrie spre 1 noiembrie. Frumusețea va salva lumea, iar MAKEUP te v-a ajuta în asta!

Вход в личный кабинет

Восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!