Ajutăm Ucraina

 

Inima MAKEUP este situată în Ucraina. Iar acum, depinde de noi toți dacă această inimă va continua să bată sau nu.

 

MAKEUP.UA - este lider pe piața ucraineană. Aici se află un oficiu mare, în care își desfășoară activitatea sute de angajați ce la moment luptă asiduu pentru viitorul țării lor. Ei, mereu au știut cum să promoveze adevăratele valori internaționale și continuă să o facă și în prezent, indiferent de situație.

 

Acum toate forțele sunt îndreptate pentru a supraviețui în războiul împotriva agresiunii care a izbucnit în lumea noastră, aducând multă durere și distrugere. MAKEUP susține Ucraina, împreună cu mărcile partenere, transferând ajutor voluntarilor. În ultimele zile, primim adesea întrebări și oferte de ajutor de la clienții noștri grijulii. Vă suntem profund recunoscători pentru grija și disponibilitatea dvs. de a ajuta această țară frumoasă. 

 

Am adunat informații utile despre cum să ajutăm armata ucraineană și oamenii care au suferit din cauza războiului. Dacă doriți să susțineți Ucraina împreună cu noi, accesați link-urile

 

Cont unic pentru ajutor umanitar acordat Ucrainei

Cont unic pentru asistența armatei ucrainene 

Proiect de livrare a ajutorului umanitar "Humanitarian Nova Poshta" 

Ajutor umanitar pentru Ucraina

 

Vrei să ajuți Ucraina, dar nu știi cum? Cumpără produse ale brandurilor ucrainene. Susținând un producător ucrainean, susțineți Ucraina!

 

Susținem pacea în Ucraina, susținem frumusețea.

 

Zilnic de la 7:55 la 20:05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!