O bucată de pânză care face minuni pe pielea: descoperă măștile din material textil!

Pielea este expusă zilnic la factori nocivi și stresanți. Machiajul zilnic, programele încărcate, mediul nefavorabil, lipsa somnului sau nopțile nedormite ne afectează negativ aspectul. În acest caz, măștile din material textil vin în ajutor - acestea fiind o îngrijire expres care ajută la hidratarea intensivă și la refacerea pielii deshidratate.

Haideți să aflăm în detaliu ce sunt măștile din țesut, cum să le folosiți și pe care să o alegeți pentru efectul dorit.

Ce este o mască din țesătură?

Acesta este un „șervețel” din bumbac, celuloză sau o substanță specială , impregnată cu ser sau hidrogel. Are găuri pentru ochi, nas și buze. Aceste măști diferă prin compoziția lor unică - ingrediente utile (peptide, vitamine, mucină de melc, acid hialuronic etc.). Ele sunt vândute în ambalaje sigilate, ceea ce ajută la menținerea proprietăților benefice ale impregnării și sunt concepute în principal pentru o singură utilizare, mai rar de două ori.

 

Măștile din material de unică folosință se caracterizează printr-o compoziție naturală. Nu conțin componente dăunătoare care sunt adăugate de producătorii convenționali de măști pentru a exclude evaporarea nutrienților. Rezultatul obtinut depinde de calitatea elementelor constituente, prin urmare, cu cât ingredientele sunt mai utile, cu atât efectul miraculos este mai mare.

Pe care să o alegem?

Masca în sine poate fi din bumbac, microfibră, bioceluloză, hidrogel. Nu este o mare diferență între ele, este mult mai interesant să aflăm ce poate fi util în compoziția cu care se umezește materialul.

- Mucină de melc - reînnoiește și hidratează. Ajută la netezirea și catifelarea pielii. Cu ajutorul unei astfel de măști, fața va deveni cu adevărat strălucitoare!

- Acidul lactic este o opțiune excelentă pentru pielea sensibilă. Vindecă rănile, redă elasticitatea epidermei, curăță delicat și hidratează.

- Aur coloidal: hrănește și întărește ovalul feței. În plus, are un efect remarcabil de întinerire!

- Colagen - ajută la hidratarea pielii uscate și deshidratate. Masca de colagen va crește elasticitatea, va conferi catifelare și va netezi ridurile (de expresie și vârstă).

- Vitamina C: elimină perfect oboseala și protejează împotriva apariției petelor de vârstă în viitor. Iluminează și activează procesele metabolice.

- Venin de șarpe (Syn-Ake) - este un ingredient puternic care întinerește și netezește pielea. Eficacitatea componentei este pusă la același nivel cu injecția cu Botox. Datorită serului cu venin de șarpe, ridurile profunde vor fi mai puțin vizibile, iar cele mici vor dispărea.

- Acidul hialuronic - este valoros în sine ca un excelent hidratant și intensifică acțiunea elementelor auxiliare. Masca cu acid hialuronic va maximiza hidratarea și catifelarea pielii.

- Ulei de arbore de ceai - proprietățile benefice ale ingredientului vor fi apreciate de proprietarii de piele sensibilă care doresc sa obțină un ten sănătos. Măștile elimină strălucirea uleioasă, calmează și catifelează pielea, ameliorând inflamația și iritația.

- Aloe vera - va fi o salvare pentru pielea sensibilă și problematică. Îndepărtează foarte mult deshidratarea, reduce inflamația, regenerează pielea, protejând-o de efectele agresive ale mediului extern.

 

- Coenzima Q10 este indispensabilă femeilor după 40 de ani. Ingredientul activ combate decolorarea, netezește ridurile, hrănește și hidratează. După prima aplicare, veți observa că pielea devine netedă și moale.

Cum se folosesc măștile din material textil? Foarte simplu!

 

1. Curățați fața de machiaj cu demachiante, loțiuni sau apă micelară, aceasta va facilita accesul ingredientelor active adânc în dermă, rezultând un efect așteptat mai rapid.

2. Deschideți ambalajul și aplicați masca astfel încât zona nasului, a ochilor și a gurii să fie în orificiile corespunzătoare.

3. Folosește vârfurile degetelor pentru a netezi masca până se potrivește perfect pe față. Apoi compoziția va începe să funcționeze din primele minute.

4. Asumați o poziție relaxată întinsă timp de 25-30 de minute. Pentru a spori efectul, experții recomandă întoarcerea acesteia la peste 15 minute după aplicare, împărțind timpul de expunere recomandat la jumătate.

5. Curățați cu grijă materialul de la bărbie până la frunte.

 

6. După procedură, puteți aplica pe față crema de zi sau de noapte, în funcție de momentul zilei, sau vă puteți tonifia pielea în continuare cu loțiuni pe bază de plante.

 

Cumpărarea unei măști, ținând cont de caracteristicile individuale, este modalitatea corectă de a avea o piele sănătoasă și frumoasă!

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!