Uitați de ele: trucuri de machiaj care îmbătrânesc

Un machiaj exemplar, cu săgeți negre netede și ruj burgundy, aplicat perfect de-a lungul conturului, poate face rău, adăugând 5-10 ani. Să vorbim despre accentele care merită evitate. 

Nu obosim să repetăm ​​că machiajul trebuie făcut ținând cont de tipul general de culoare, forma feței, tonul pielii, culoarea ochilor și a părului. Dar chiar dacă toți acești factori sunt luați în considerare, există riscul de a nu obține rezultatul dorit. Acest risc este serios crescut de produsele beauty care îmbătrânesc vizual. Despre acestea vom discuta mai jos.

Față 

Contouring
Nu vă alarmați, nu este vorba despre tehnică în general, ci doar despre conturarea agresivă a feței cu o întunecare foarte vizibilă a pomeților. Pare nefiresc și privește imaginea de prospețime și, fără ea, nu vei putea arăta tânără. În plus, urmele vizibile de pudră sau bronzer fac machiajul mai greu. Chiar și umbrirea diagonală, concepută pentru a crea un efect de ridicare, în acest caz, se declanșează înapoi.

Blush întunecat
O nuanță prea întunecată de blush nu vă avantajează dacă aveți pielea deschisă și părul blond. Nuanța de prună va adăuga cu siguranță vârsta blondelor cu pielea „de porțelan”. Prin urmare, ar trebui să aveți grijă la tehnica la modă  de draping, în care sculptarea se realizează cu două nuanțe de fard: mai închisă și mai deschisă.


Corector dens
Concealerul, fără de care mulți nu își pot imagina machiajul de zi cu zi, poate îmbătrâni și el. Acest lucru se întâmplă dacă este aplicat într-un strat prea dens. Exagerarea cu acesta poate duce la pete luminoase sub ochi. Și aplicarea excesivă a fondului de ten amenință cu crearea efectului de mască. Ambele nu adaugă ușurință machiajului.

Ochi

Smokey întunecat
Chiar și în machiajul de seară, nu se mai practică smokey, doar cu fard negru, umbrit pe întreaga pleoapă. Este evident și nu trebuie să ne opunem: un astfel de machiaj îmbătrânește serios, pe măsură ce ochii cad vizual. În plus, acest tip de machiaj este adesea cauza „efectului panda” - dacă fardurile cad pe pielea de sub ochi.

Săgeți groase
Inițial, sarcina săgeților este de a extinde optic forma ochilor, aducându-i mai aproape de amigdala „standard”, care este considerată cea mai atractivă. Săgețile subțiri îngrijite arată avantajoase, creând efectul unui strabism cochet. Dar săgețile groase pot crea impresia de pleoape „grele”.


Accent pe pleoapa inferioară
Depinde mult de forma ochilor. Cert este faptul că un astfel de machiaj atrage atenția asupra colțurilor exterioare. Dacă deja „privesc în jos”, atunci privirea va deveni accentuat de tristă. În machiajul, care este destinat pentru a rată fresh, toate accentele sunt îndreptate în sus, oferind astfel un efect vizual de ridicare.

Sprâncene conturate
Vârsta este de obicei adăugată de linii clare și în machiaj. Prin urmare, atunci când efectuați corecția culorii sprâncenelor, cel mai bine este să renunțați la conturul subliniat, altfel întregul aspect va arăta “greu”. Dacă le accentuați fără a apăsa pensula sau creionul, această problemă nu va apărea.

Buze

Conturul
Există mai multe tehnici de lucru cu un contur care vă fac să arătați mai în vârstă. O singură privire asupra fotografiilor din anii 90 este suficientă pentru a fi siguri: machiajul, în care conturul buzelor este mai întunecat decât rujul, adaugă zece ani. În plus, extinderea conturului buzelor, la care se recurge pentru a crea impresia de volum, este o tehnică bună pentru o ședință foto și poate fi înșelătoare atunci când este privită de departe, dar de aproape efectul este nefiresc.

Nuanțe închise
Nu rujul burgund sau de culoarea prunei devine vechi, ci utilizarea incorectă a acestuia. De exemplu, mulți combină din greșeală rujul vișiniu cu un fond de ten mat foarte ușor și „susțin” un astfel de machiaj al buzelor cu un blush țipător. În acest caz, contrastul în machiaj este prea puternic. de aceea, dacă doriți să purtați un astfel de ruj, accentul va rămâne doar pe buze. Un fond de ten lejer, completat cu farduri în culori  nude vor completa armonios nuanța rujului.

Tendințele în materie de make-up se schimbă în fiecare sezon, dar există reguli care rezistă în timp. Nu trebuie să exagerăm este regula numărul 1.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!