Idei de machiaj pentru Valentine's!

Crearea machiajului uimitor presupune alegerea produselor cosmetice potrivite. Un make-up de sărbătoare este pretextul ideal pentru a experimenta noi tehnici și modalități. Nuanțele mai intense, mai pigmentate și mai neobișnuite vor schimba ușor aspectul. Un nou trend sunt sclipiciul, paietele și sideful, aplicate intens pe pleoape. Particularitățile speciale ale machiajului festiv sunt durabilitatea și expresivitatea:
1. Optează pentru un fond de ten și o pudră de lungă durată, care să păstreze efectul matifiant până la sfârșitul evenimentului. Pentru pielea grasă și porii dilatați, aplică o bază matifiantă de machiaj. Aceasta va uniformiza suprafața pielii și va împiedica strălucirea inestetică, ce poate apărea pe parcursul zilei.


2. Pentru un machiaj de sărbătoare este recomandată aplicarea unui fard de obraz mai întunecat, pentru a evidenția subtil pomeții. Poți folosi un fard cu particule sidefate și bronzante. Acest produs va accentua trăsăturile feței, pentru un look desăvârșit.
3. Pentru machiajul ochilor și buzelor, nu ezita să folosești produse cu adevărat deosebite. Este momentul ideal pentru aplicarea rujului roșu, bordo intens sau maro închis. Folosește rimel volumizator sau gene false pentru un aspect mai extravagant.
Machiaj pentru ochi căprui
Ochii căprui sunt foarte expresivi prin natură. Totuși, există câteva idei strălucitoare care vor asigura obținerea unui look remarcabil. Fardurile în nuanțe de cupru, auriu sau bronz scot în evidență culoarea ochilor. Cea mai rapidă și mai simplă opțiune este utilizarea a trei cosmetice: fard maro, creion contur și rimel. Efectul deosebit constă în estomparea și amestecarea nuanțelor, pentru o trecere cât mai naturală. Aplică fard în nuanță de cupru cu efect metalic în centrul pleoapei, pentru a oferi accent uimitor privirii.


O opțiune mai clasică este machiajul în tonuri de gri. Umbrele gri sau argintiu accentuează perfect ochii căprui, iar săgeata clasică va adăuga un pic de romantism look-ului.
Nuanțele roz și liliac, datorită contrastului cu culoarea ochilor, disting instantaneu aspectul și atrag atenția. Completează cu un ruj nude lucios, pentru un efect de volum al buzelor.
Machiaj pentru ochi albaștri
Pentru a accentua ochii albaștri, folosește nuanțe calde, pentru un efect contrastant. Nuanța caldă de ciocolată este cea mai sigură opțiune pentru un machiaj festiv. Umbrele mate și eyeliner-ul negru oferă expresivitate suplimentară. Pentru un efect de mărire a ochilor, aplică un pic de glitter sau fard sidefat în colțul interior al ochiului. Fardurile aurii, maronii sau roșiatice sunt la fel de potrivite. Rujul roșu clasic și machiajul ușor al ochilor sunt ideale pentru orice ocazie specială, mai ales pentru Valentine's Day.


Machiaj pentru ochi verzi
Tehnica Ochi de pisică este una dintre cele mai potrivite. Umbrele aurii strălucitoare vor fi o opțiune excelentă pentru evindețierea culorii ochilor. Este necesară crearea formei de migdală. Pentru aceasta, desenează pleoapele inferioare și superioare cu creion negru, maro sau verde, apoi trage o săgeată lungă și puternic pigmentată.
Pentru un stil mai rebel, optează pentru o paletă rece de nuanțe: umbre gri, grafit și negru. Aceste culori contrastează frumos cu nuanța verde a irisului. Punctul culminant va fi colțul intern al ochiului, evidențiat de umbre metalice bogate sau sclipici.


Machiaj pentru ochi gri
Machiajul în tonuri roșii este una dintre tendințele principale ale acestui an. Nuanțele fumurii decorate cu săgeți subțiri și clasice este machiajul perfect pentru ochi gri. Adaugă gene false pentru un aspect mai chic.


Pentru machiajul de zi, săgețile negre pot fi înlocuite cu cele colorate sau argintii strălucitoare. Tonurile de verde măslin, auriu și albastru se potrivesc tuturor femeilor îndrăznețe.

Tipuri de machiaj pentru Valentine's Day:
Strălucire umedă
Chiar dacă până acum rujurile mate erau în topul preferințelor, cele lucioase au revenit în modă. Buzele intens hidratate și umede au devenit noul trend al acestui an. Acest fenomen a fost observat la ultimile prezentări de modă Tom Ford, Off White, Lanvin sau Christopher Kane. Deci, luciul de buze este must have-ul acestui an, mai ales în perioada rece a anului.
Accentuarea buzelor
Există multe modalități de conturare a buzelor. În acest sezon, efectul de ombre este considerat foarte actual. Clasicul creion și ruj roșu sau nuanța vinului rămân a fi în trend.


Contur negru
Accentuarea și conturarea pleoapei inferioare și celei superioare, oferă un aspect rebel privirii. Creionul trebuie aplicat prin mici mișcări circulare. Estompează ușor pigmentul, pentru obținerea unui contur intens.
Metalic
Bronz, argint și aur: tot ce strălucește este la modă! Astfel de farduri pot fi utilizate nu numai pentru machiajul de seară, ci și pentru cel de zi. Poți folosi o cantitate nelimitată de texturi strălucitoare pentru ochi. Experimentează!

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!