Gingaș sau îndrăzneț? Totul despre culoarea roz a părului

Această culoare este de obicei asociată cu căldura și relaxarea, cu toate acestea, nuanțele sale pot fi dezvăluite în moduri diferite - toate datorită varietății gamei de nuanțe. Cineva își va putea sublinia natura romantică, iar cineva va dori să încerce o imagine îndrăzneață.

Cui i se potrivește părul roz?

Culoarea roz are multe nuanțe, astfel încât toată lumea, fără excepție, va putea alege o nuanță potrivită. Singurul lucru pe care experții nu îl sfătuiesc este să vă vopsiți părul în întregime în roz. Va fi dificil să evitați efectul perucă în acest caz. Dar, din nou, este vorba despre detalii: culoarea roz caldă este acceptabilă pe toată lungimea, iar nuanța fucsia, spre exemplu,  este mai bine de diluat cu fire de culoare naturală sau să optați pentru efectul ombre.
Atunci când alegeți o nuanță potrivită pentru colorare (indiferent de culoare), este important să luați în considerare și culoarea pielii. Oamenilor cu pielea deschisă li se recomandă să evite nuanțele intense, iar culoarea roz deschis a părului nu va fi cea mai bună opțiune pentru ei. Fetele cu pielea închisă la culoare pot alege sigur o paletă mai strălucitoare: pigmenții bogați subliniază în mod favorabil pielea bronzată.

Nuanțe populare de roz

Din întreaga varietate de palete exotice, vom alege cele mai relevante și la modă nuanțe.
Roz gingaș
Culorile fabuloase „marshmallow” sunt capabile să topească frigul înghețat al iernii, oferind senzația de căldură și gingășie.
Roz deschis
Accentele frumoase sunt ușor de realizat cu culori liniștite. Roz deschis sau blond roz sunt opțiuni perfecte.
Roz perlat
Această nuanță de roz este caracterizată de nuanțe perlate care creează senzația unei străluciri delicate a perlelor pe păr.  
Roz aprins
Această culoare este potrivită pentru fetele care sunt gata să prindă mereu privirile curioase ale trecătorilor. Fii sigură - părul delicios roz este în tendință.
Roz închis
Aproape de violet, roz închis arată foarte impresionant dacă este aplicat doar pe vârfuri.
Roz auriu
O nuanță prețioasă care pe păr pare a fi un amestec reușit de maro deschis și roșu.

Idei de vopsire a părului

Vopsire totală sau parțială? Mai jos găsiți câteva idei demne de remarcat.

Vospire completă
Am menționat deja mai sus că specialiștii recomandă evitarea unei nuanțe strălucitoare pe toată lungimea părului. Dar combinarea mai multor tonuri va fi o soluție excelentă în acest caz. Culorile calme, calde, sunt potrivite atât pentru părul lung, cât și pentru tunsorile scurte. Pentru vopsirea pe toată lungimea, vă sfătuim să alegeți nuanțe precum roz blond sau roz perlat.
Șuvițe pe părul închis la culoare
Combinația de fire individuale de culori saturate cu nuanțe mai reci cu ajutorul tehnicii shatush sau balayage, va crea o armonie perfectă cu firele închise la culoare.
Șuvițe pe părul blond
Dacă doriți să adăugați accente interesante aspectului general, atunci firele roz vor dilua eficient părul blond sau șaten deschis.
Capetele de culoare roz
Brunet sau blond - nu contează, cu siguranță capetele roz vor arată mereu armonios.
Gradient roz
Vopsirea gradient este posibilă și cu utilizarea nuanțelor de roz. Limita tranziției nuanțelor în cazul părului roz cu rădăcini întunecate poate fi destul de clară (deși este important să se afle la un nivel diferit de la șuviță la șuviță) sau mai puțin vizibilă, întinsă de-a lungul lungimii.

Cum să ai grijă de părul vopsit în roz?

Este necesară o îngrijire specială pentru orice păr vopsit, inclusiv în culoarea roz, pentru:

  • a păstra culoarea de la spălare;
  • a reface părul;
  • a preveni fragilitatea și uscarea firelor;
  • a oferi firelor de păr putere, vitalitate și strălucire.

De aceea este preferabil de folosit produse pentru îngrijirea părului vopsit, mai ales că aceasta de mult nu mai constituie o problemă. Pe piață găsim toată gama de produse de îngrijire, de la șampon până la masca pentru păr.
Șamponul sau balsamul care are în compoziție ulei de argan ajută la menținerea strălucirii părului roz și  prelungește durabilitatea nuanței. Și deoarece, orice vopsire pentru păr este dăunătoare, nu uităm să folosim mai des măștile regeneratoare pentru păr.
O coafură realizată cu ajutorul aparatelor termice este dăunătoare părului nevopsit, iar pentru cel vopsit reprezintă un pericol aparte, de aceea nu uităm să folosim spray cu protecție termică.

Poate că pentru cei din jur, culoarea părului tău nu are prea mare importanță, dar dacă tu te simți ok cu nuanțe de roz pe cap, atunci fii îndrăzneață, ieși din tipare și cucerește lumea!

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!