Magie pură: cele mai potrivite cadouri pentru Sărbătorile de Iarnă

Fiecare persoană are suflet de copil, care crede în minuni și magia sărbătorilor de iarnă. Deci, Dimineața de 19 decembrie este cunoscută încă din strămoși, pentru micile surprize găsite în ciuboțele. Și dacă în copilărie dulciurile și fructele era tot de ce aveai nevoie, astăzi, lista de dorințe poate include accesorii și produse cosmetice. Iar pentru alegerea cadoului perfect, lăsați-vă pe mâna celor de la MAKEUP. 

 

Dragostea este echivalentă cu grija

Produsele de îngrijire sunt mereu un cadou ideal pentru cei dragi. Indiferent de remediile alese, vor fi binevenite în trusa oricărei persoane, mai ales pe timp de iarnă. Alege o cremă hidratantă, un ser facial, un toner sau o loțiune micelară și sigur nu vei da greș. Aceste produse universale sunt nelipsite din rutina zilnică. 

 

 

Produsele pentru păr sunt la fel de importante. Vântul puternic și temperaturile scăzute deteriorează substanțial șuvițele. Optează pentru un elixir sau ser pentru îngrijire. De asemenea, alege ceara sau pomada de păr, pentru crearea celor mai deosebite coafuri.

Balsamurile de buze sunt produse absolut obligatorii în această perioadă a anului. Spre fericirea clienților, există seturi pentru îngrijirea buzelor. De regulă, un astfel de set include scrub, cremă, balsam sau mască de noapte. De asemenea, o idee bună pentru cadou este un set cu produse de îngrijire a corpului. Gel de duș, cremă, săpun, bombă efervescentă de baie - toate sunt ideale pentru timpul rece de afară. Grație unui astfel de cadou, rutina zilnică de seară va fi la fel de plăcută ca un complex spa, iar asta e tot de ce ai nevoie după o zi grea de muncă.

 

 

Nu în ultimul rând, pe lista noastră de cadouri utile, va fi cosmetica decorativă. Alege palete de farduri pentru pleoape, rujuri de buze, creioane, rimeluri sau rujuri. Optează pentru branduri de lux, cum ar fi Guerlain, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Clarins, Dior sau altele. Achiziționând astfel de produse, cu siguranță nu vei da greș în alegerea cadoului potrivit. 

Pentru crearea unui beauty box, alege accesorii mici, dar indispensabile. În această categorie de produse putem enumera elasticele mici, care pot fi folosite pe post de brățară, buretele și aplicatoarele de machiaj, pensulele, agrafe, benzi de păr sau măști de somn. Pe lângă faptul că vor reîntregi aspectul cadoului perfect, vor fi accesorii super utile și în vogă. Dacă optezi pentru un cadou mai costisitor, alege o esență parfumată desăvârșită. Există seturi de parfum și loțiunea cu același miros. Pe lângă faptul că va oferi hidratare intensă, loțiunea are efect de emoliere a locului aplicării parfumului, care va avea o durabilitate mai mare. 

 

 

Aromele pentru casă redau atmosfera de sărbătoare

Atmosfera confortabilă din casă este exact ceea ce oferă magie serilor geroase de iarnă. Zăpada care cade lin peste pământ și ghirlandele colorate se contopesc perfect cu aromă de scorțișoară, portocală sau vanilie. Această esență poate fi obținută grație lumânărilor parfumate, unui difuzor de aromă cu bețișoare din lemn sau ceară parfumată. Nu contează forma, ci conținutul și intensitatea parfumului emanat. Aromele de miere, lemn de santal, vin fiert, mentă, tămâie sau sangria picantă de fructe de pădure asigură crearea unei stări de spirit deosebite. Alegerea este imensă, așa că plăcerea de a găsi un cadou pe măsură este garantată.

 

Atunci când alegi un cadou pentru o persoană dragă inimii, mizează pe preferințele sale și ține cont de dorințe. Cu toate acestea, cel mai important cadou este timpul petrecut împreună, la o ceașcă de cacao sau ceai.

 

Iată o listă simplă, dar super utilă, care îți garantează confort și plăcere în timpul alegerii cadourilor. Surprizele plăcute fac viața mai luminoasă și mai veselă. De asemenea, grație micilor cadouri îți manifești sentimentele față de cei dragi. 

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!