Shine! ... TOP produse pentru strălucirea corpului tău

Vara este în plină evoluție, ceea ce înseamnă că petrecerile de plajă, festivalurile, concertele și simplu plimbările târzii sunt pe prim plan… Deci, este timpul potrivit pentru a-ți revizui trusa cosmetică și produsele tale de îngrijire. Un mod ușor de a colecta toate complimentele, chiar dacă nu te poți lăuda cu un bronz natural - utilizarea produselor pentru corp cu efect radiant. De la strălucire subtilă la una vizibilă - am ales pentru tine cele mai interesant opțiuni, pentru un aspect de invidiat! 

Ulei uscat multifuncțional pentru față, corp, corp și păr de la Nuxe

Simte-te o adevărată regină cu acest ulei uscat multifuncțional! Produsul cosmetic de îngrijire este îmbogățit cu shimmer fin, care-și dezvăluie toată frumusețea la cea mai mică expunere la soare. Este perfect pentru pentru plajă, datorită formulei cu proprietăți eficiente de înmuiere, hidratare și nutriție. Conține un complex uimitor de uleiuri vegetale - de măsline, de migdale, de floarea-soarelui, de flori de camelia, precum și extracte de frunze de rozmarin și fructe - pentru întărire. Produsul este rapid absorbit, nu lasă senzații lipicioase și are, de asemenea, o aromă minunată. Poate fi aplicat și pe păr.

Bronzer lichid pentru corp de la Milani

Îți dorești să te transformi instantaneu într-o mulată focoasă fără a utiliza un autobronzant? Atunci încearcă bronzerul lichid Milani Intense Bronze Glow. Textura ultra- pigmentată va transforma instantaneu orice Albă ca Zăpada într-o Tiana glamuroasă! Shimmerul auriu difuzează ușor lumina și uniformizează relieful epidermei. Un bonus plăcut este conținutul ridicat de extract de nucă de cocos. Hrănește pielea, îndepărtează uscăciunea și previne exfolierea. Și toate acestea fără pete roșii pe costumul de baie și haine, la ce altceva mai poți visa?

Highlighter lichid pentru față și corp de la NYX Professional Makeup

O părticică din soarele californian acum se va poziționa cu încredere pe raftul tău îndrăgit. Cum? Încearcă NYX Professional Makeup California Beamin' Face & Body Liquid Highlighter. Doar câteva picături și corpul tău va fi învăluit într-un văl strălucitor, care va rămâne intact pentru o perioadă lungă de timp. Poate fi aplicat peste creme, loțiuni, uleiuri și chiar machiaj. De acum, vara va dobândi culori noi, iar coasta de vest a Oceanului Pacific va atrage cu o vigoare reînnoită!

Fluid pentru strălucirea pielii Fluid Sheer, Giorgio Armani

Fluidul universal îți va transforma instantaneu aspectul - adaugă în primerul pentru față, fondul de ten sau loțiunea de corp și - strălucește! Câteva minute și sculele, claviculele și decolteul tău vor atrage toate privirile nu mai rău ca un colier de diamante!

Gel- autobronzant pentru corp cu efect radiant Sun 364, Lancaster

Beauty admiratorii cunosc că un bronz luxos poate fi obținut nu numai pe Cotes D'azur! Dacă nu ai posibilitatea de a merge la mare, încearcă autobronzantul de la Lancaster: textura de gel nu vă va permite să exagerați cu aplicarea și vă va proteja de pete. În plus, produsul este ușor stratificat și, la dorință, puteți îmbunătăți intensitatea.

Autobronzant hidratant cu efect de bronz natural, Avene

Vei fi super încântată de textura autobronzantului de la Avene! Se aplică ușor, asigură un ton uniform al pielii și un bronz ușor, natural. Apa termală din compoziție va asigura o îngrijire maximă și hidratare profundă, astfel, poți uita de deshidratarea pielii.

Ulei uscat pentru față, corp și păr cu efect radiant Reponse Corps, Matis

Uleiul uscat Reponse Corp conține acid hialuronic și un complex de uleiuri care garantează o hidratare maximă și îngrijire constantă. De asemenea, este îmbogățit cu cupru cosmetic, care conferă pielii un aspect mai sănătos și mai bronzat zi de zi. Este absorbit instantaneu, fără a lăsa urme pe haine.

Highlighter lichid Glow Mon Amour, L'Oreal Paris

Pielea pare să strălucească din interior! Highlighter Drops de la  L'Oreal Paris - este un format nou, incredibil de convenabil, care vă permite să măsurați cu exactitate cantitatea necesară de produs. Glow Mon Amour se fuzionează perfect cu tonul pielii, lăsând mult spațiu creativității pentru a crea accente luminoase.

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!